Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STANKO MRŠIĆ:

Imam slatkih briga, Križanac je pokazao da možemo računati na njega

stanko mršić
Marijan Sušenj/Pixsell
07.02.2014.
u 12:57

- Ići ćemo rezonskim putem, biti pametni i agresivni. Trebaju nam tri boda. Želimo priključak biti među prve četiri momčadi. Kvalitetni smo da budemo u vrhu - rekao je Mršić.

Kod Stanka Mršića, prekaljenog trenera Splita, rekordera Hrvatske lige po vođenju utakmica, nema dvojbi kada je u pitanju derbi s Hajdukom.

- Nadam se da će biti dobra utakmica i da ćemo mi pobijediti. Želimo trijumf, znamo da neće biti lagano, ali kod nas vlada optimizam - rekao je Mršić.

Po prvi put otkako je trener nije izdiktirao početnu momčad. Najveća dvojba je hoće li igrati iskusni Ivica Križanac.

- Imam slatkih briga oko sastava, vjerujem da će svi koji istrče biti na nivou. Križanac je u kombinaciji, bez obzira kako stoji sa snagom. Igrao je u Metkoviću, pokazao je da možemo računati na njega - kaže Mršić.

Neće Split, koji je na svom travnjaku ove sezone bio bolji od Dinama i Rijeke, jurišati glavom bez obzira.

- Ići ćemo rezonskim putem, biti pametni i agresivni. Trebaju nam tri boda. Želimo priključak biti među prve četiri momčadi. Kvalitetni smo da budemo u vrhu - rekao je Mršić.

Dvoboj protiv Hajduka "crvenima" je utakmica u kojoj će tražiti priključak vrhu. Pobjedom dolaze bijelima na četiri boda razlike, porazom bi im Hajduk pobjegao na nedostižnih jedanaest bodova.

- Trener sam bio u malim klubovima, nisu imali za sok i vodu, ali uvijek sam bio gore. Nemam razloga plašiti se bilo koga, to sam vidio i na utakmici protiv Bešiktaša u kojoj smo bili ravnopravan rival slavnom protivniku - kaže Mršić.

Naravno, sve će učiniti da dođe do pobjede. Mršić je izvukao jednu svoju poslovicu kako se to dolazi do pobjeda.

- Znam da mi nijedna ženska nije sama došla, tako je i s utakmicama. Pobjedu moraš tražiti - kazao je Mršić.

Ove sezone najprije je pobijedio Hajduk, pa je bilo neodlučeno... Mršić je nastavio niz.

- Znači, sada je red na našu pobjedu - zaključio je Splitov trener.

>> Pretenciozni bi bilo reći da smo favoriti protiv Splita

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije