Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOSIP VRANKOVIĆ

'Imam punu potporu, a u Ciboni je nisam imao'

Josip Vranković
Miro Petrović
26.11.2009.
u 16:38

Novog izbornika Josipa Vrankovića očekuju razgovori s igračima, u kojima će doznati da neki od njih, u najboljim igračkim godinama, razmišljaju o prestanku igranja za Hrvatsku.

Za problem smanjene autonomije kaže:

– Nacionalna vrsta nije samo moja selekcija. Uvažavat ću što kažu Stručni savjet i Neven Spahija, za kojeg bih volio da sa mnom provede i određeni dio priprema.

Predsjednik HKS-a Radić drži da sve to neće ugroziti izbornikovu samostalnost.

– Po našem Statutu, izbornik mora surađivati sa Stručnim savjetom. No, nije mu nitko nametnut, njegova će biti posljednja.

Vranković je vodeći Cibonu trpio velike udarce.

– Bježim od usporedbe s Cibonom, jer sada imam punu potporu, a u Ciboni je nisam imao – rekao je izbornik Vranković.

Iznenadio me Joke, mislio sam da ima najmanje izgleda
Sa 36 koševa i devet trica protiv Beșiktașa za njegov Unics iz Kazanja, Marko Popović poslao je poruku novom izborniku da na njega treba najozbiljnije računati. Baš kao i druge reprezentativce i Popovića je iznenadilo postavljanje Vrankovića za izbornika.

– Iskreno, to me iznenadilo. Mislio sam da u toj konkurenciji Vranković ima najmanje izgleda. No, pravila ne postoje, tko kaže da neće uspjeti. Igrali smo zajedno jednu sezonu, znam da je karakteran čovjek.

Komentara 1

VK
vječni krojf
13:31 05.12.2009.

Josipe sad kad jos nisi ni poceo raditi kao izbornik imas puno potporu, a vidjet ces poslije kakva je to potpora.Zelim ti puno uspjeha!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije