Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAVID BROOKS

Ima tek 24 godine... Reprezentativcu Walesa dijagnosticirali rak: Ovo je šok

Reuters
13.10.2021.
u 20:16

- Želim se zahvaliti svima koji su uz mene i koji mi daju potporu. Od moje momčadi Bournemoutha do nogometnog saveza Walesa i njegovog liječničkog tima.

Davidu Brooksu, 24-godišnjem nogometašu Bournemoutha i velškom reprezentativcu, dijagnosticiran je Hodgkinov limfom drugog stupnja.

Brojni engleski mediji prenijeli su objavu samog nogometaša koji je obolio od raka koji napada limfne žlijezde.

- Ovo je prilično teška poruka za pisanje. Dijagnosticiran mi je Hodgkinov limfom drugog stupnja. Idućeg tjedna počinjem s liječenjem. Ovo je šok, ali su prve prognoze dobre i nadam se kako ću se brzo oporaviti od svega i vratiti nogometu - napisao je Brooks.

Prvotne liječničke prognoze u ovom slučaju su dobre jer je "rak utvrđen u ranoj fazi", ali se nitko još ne želi upuštati u prognoze koliko će trajati liječenje (i kako će proći) te hoće li se Brooks uopće vratiti nogometu u nekom trenutku.

- Želim se zahvaliti svima koji su uz mene i koji mi daju potporu. Od moje momčadi Bournemoutha do nogometnog saveza Walesa i njegovog liječničkog tima - dodao je Brooks koji je nogometnu karijeru počeo u Sheffield Unitedu, dok je u Bournemouth došao 2018.

U reprezentaciji Walesa je ovaj vezni nogometaš upisao ukupno 21 nastup uz dva pogotka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije