Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čekaju se ponude
Povratak na članak

Ima prodaje: mogu ići Vida, Lucho, Sammir

Brozović i Pivarić, dvojica igrača Lokomotive, najvjerojatnije će se priključiti Dinamu, a Ante Čačić na pripreme vodi samo 21 igrača.

Komentari 8

Avatar Idler 3
Idler 3
23:01 02.01.2012.

Sanjal sam postavu: ------Beqiraj---Krstanović----- Kovačić-Badelj-Leko-Tomečak Ibanez-Tonel-Vida-Vrsaljko -------------Kerlava---------- Brzi po bokovima, Kovačić ulazi u sredinu, a i Tomečak ima lijevu nogu, Krstanović može doći do izražaja....jedino sad ak prodaju Ibaneza i Vidu ostaju Šimunić i rupa na lijevom beku !?

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
23:02 02.01.2012.

Isprika Kelavi, nije bilo loše namjere !!!

VL
VO
vojvo
00:09 03.01.2012.

dasoviču ima prodaje , ali pazi prodaje , a ne poklanjanje kao u hajduka , jer oni se moraju riješiti igrača jer im je klub u raspadu , a to nije ni čudno kad ih vodi jedan maleša i ne bi se iznenadio da zbog dugova hajduk odustane od nastupa u ligi ,ali naravno krivac če biti markovič , a ne nesposobni maleša

VL
PU
pumbica
12:34 03.01.2012.

Netrebaju igraći otić.Nego Mamići.Oni su uništili Dinamo.Jer to im je bila osveta.Za to što i je Tuđman najurio....

VL
DH
dalibor.hren
13:18 03.01.2012.

Koliko puta je u jesen govorio \"Nema prodaje\", a sad je doveo \"trofejnog\" Čačića i odmah rasprodaja: ziher je ziher. Kak bi bilo da na transfer listu stavi sebe i bracu!? Po toj bi se listi mogao i popišati!

VL
BZ
Branko Zajec
16:47 03.01.2012.

Ja bi ipak sačekao službeni stav kluba, a ne neprovjerene vijesti koje nam servira ovaj novinar. Niti je to prvi, ni zadnji puta. Zato ću rado pričekati još nekoliko dana, da bi imao pravu informaciju, koju tada mogu komentirati.

VL
BO
boomer5999
16:37 04.01.2012.

Ii priprema teren za odstup ako se pojavi novi zakon o športskim društvima koji je najavio Ž. Jovanović?

VL
DR
dragover
11:57 07.01.2012.

Treba kupovati i prodavati kada nema prihoda od ulaznica sponzora ostaje jedino što se ima igraći.Kod nekih dobiš kod nekih izgubiš to je profesionalizam,primjer Vida od anonimca do repke . Maminjo radi po pravilima struke trgovca a u trgovini ima svega, zakoni su ti koji trebaju regulirati te rabote pa poslije kom obojci kom opanci. Dinamo godinama živi na taj naćin i okvirima HR dva koplja je ispred svih, a Jovanović će stvoriti uvjete da u Hrvatskoj ostane jedan klub koji neće imati s kime igrati (osim Lokomotive koja im je na jaslama) pa će i njega ugasiti umjesto da se uvede reda u kupovinu i prodaju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.