Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lindsey Vonn

''Iluzorno je bilo očekivati pet zlata''

Lindsey Vonn
AFP
27.02.2010.
u 11:09

Američka skijašica Lindsey Vonn padom je u slalomu završila nastup na Zimskim olimpijskim igrama u Vancouveru, gdje je trebala biti prva zvijezda.

Kraj u kanadskom gradu je dočekala s jednim zlatom u spustu, te broncom u superveleslalomu, a primat prve primadone alpskog skijanja preuzela je njena najbolja prijateljica, Njemica Maria Riesch, koja Vancouver napušta sa dva zlata (superkombinacija i slalom).

- Iluzorno je bilo očekivati da mogu osvojiti pet zlatnih medalja, kako su neki pričali. Do nekoliko dana prije početka natjecanja nisam niti znala da ću nastupiti zbog ozljede - rekla je Vonn.

Nakon uspješnih nastupa u dvije brze discipline, Vonn je u svakoj narednoj utrci pala. U superkombinaciji nije izdržala slalomsku stazu, makar je imala najbolje vrijeme nakon spusta, dok je promašivala vrata i padala tijekom veleslaloma i slaloma.

- U svakoj sam disciplini željela najbolje, no nikada ništa ne završi savršeno u životu. No, ja sam dobila svoju zadovoljštinu, imam zlato i to je najbitnije - rekla je Vonn.

Na sve se nadovezala i njena majka Linda Krohn.

- Lindsey je takva, ne može tiho otići. Pokušala je sve, napadala u zadnje dvije utrke, željela najbolje, ali nije išlo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije