Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I SLUŽBENO REALOV

Illarramendi predstavljen u Realu, navijači vikali da žele Balea

Illarramendi
nph / Alterphotos/PIXSELL
13.07.2013.
u 16:50

- Nisam ni sanjao da će se ovo dogoditi. Dobio sam nevjerojatnu priliku. Dat ću sve od sebe za Real Madrid - rekao je Illarramendi za kojega se očekuje da bude nasljednik Xabija Alonsa.

Asier Illarramendi i službeno je igrač Real Madrida. Španjolski 21-godišnji veznjak danas je predstavljen na Santiago Bernabeu. Dobio je broj 24 s imenom Illarra na dresu.

- Nisam ni sanjao da će se ovo dogoditi. Dobio sam nevjerojatnu priliku. Dat ću sve od sebe za Real Madrid - rekao je Illarramendi za kojega se očekuje da bude nasljednik Xabija Alonsa.

Defenzivni veznjak stiže iz Real Sociedada, a plaćen je 39 milijuna eura što je najveća svota koju je Real dao za nekog španjolskog igrača.

- Trener Ancelotti me nazvao i čestitao mi na transferu. Zidane me nije zvao, ali mi je predsjednik rekao da je inzistirao na mom dolasku. Zahvalan sam na tome.

Skupina navijača Reala ipak nije zadovoljna prijelaznim rokom. Naime, na predstavljanju Illarramendija su vikali \"Želimo Balea!\".

Sve o transferima pratite u našem specijalu Nogometni transferi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije