Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVA HNL

Ilija: Split nam je najgori protivnik u prvenstvu

'30.04.2011., stadion u Kranjcevicevoj, Zagreb - 1. HNL, 27. kolo, NK Inter Zapresic - NK Split. Ivica Krizanac i Igor Budisa. Photo: Igor Kralj/PIXSELL'
'Igor Kralj/PIXSELL'
04.11.2011.
u 09:12

Lani ih u Zaprešiću nismo uspjeli pobijediti, a ostali su u gotovo istom sastavu, kaže trener zaprešičkog Intera Ilija Lončarević

Nogometaši zaprešićkog Intera već su drugu godinu zaredom u vrhu HNL-a, i to s igračima koji su prosječno stari 22 godine. Tvorac te momčadi Ilija Lončarević protekli vikend srušio je Hajduk u Splitu, a danas im u goste dolazi druga momčad iz grada podno Marjana, Split.

– Bit će nam to najteža utakmica u ovom dijelu prvenstva. Lani Split u Zaprešiću nismo uspjeli pobijediti, a ostao je u gotovo istom sastavu. Iskusna, čvrsta momčad koja teško gubi. Uostalom, to je po svemu treća momčad lige, iza Dinama i Hajduka. Bit ćemo jači za Balića, ali i za samopouzdanje nakon poljudske pobjede.

U dresu Splita danas bi pak trebao debitirati Mirko Hrgović, riješio je kompletnu dokumentaciju i na raspolaganju je treneru Bašiću.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije