Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ilija Nestorovski:

Prvo ću pomoći Interu da ostane u ligi, a onda otići u Palermo

Ilija Nestorovski
Slavko Midzor/PIXSELL
09.01.2016.
u 21:00

'Oduvijek sam htio igrati u Serie A. Imao sam ponude iz Belgije i Švicarske, nudili su bolje uvjete, ali jednom se dobije prilika za igranje u Italiji, a to nisam htio propustiti.'

Najbolji strijelac Prve HNL Ilija Nestorovski na kraju sezone napustit će zaprešićki Inter i postati novi igrač Palerma!

Makedonac je već stavio potpis na četvertogodišnji ugovor s talijanskim prvoligašem, ali zbog ograničavajućeg broja stranaca u Serie A, do kraja sezone nastavit će u dresu žuti borbu za naslov najboljeg strijelca HNL-a.

- Oduvijek sam htio igrati u Serie A. Imao sam ponude iz Belgije i Švicarske, nudili su bolje uvjete, ali jednom se dobije prilika za igranje u Italiji, a to nisam htio propustiti - rekao je Nestorovski pa nastavio o detaljima transfera:

- Do ljeta sam u Interu jer Palermo ima previše stranaca i tek će se na ljeto osloboditi prostor. I nisam jedini, Josip Posavec je također u Palermu i bit će u Zaprešiću do ljeta.

S 13 pogodaka je najbolji strijelac lige i sad ima priliku to obraniti, ali i pomoći Interu da ostane u ligi.

- Vjerujem da ćemo ostati u ligi i ne zamaram se previše titulom najboljeg strijelca, ali volio bih biti, naravno. Dajem u svakoj utakmici svoj maksimum - kazao je na kraju sjajni makedonski napadač i dodao da će zbog obveza u Makedoniji na pripreme koje počinju u ponedjeljak 11. siječnja kasniti dva dana.

Financijski dio priče nije poznat, ali neslužbeno se doznaje da se radi o pola milijuna eura.

>> U Zaprešić iz Mađarske stigla 'nemoralna' ponuda, Nestorovski odlazi!

Komentara 2

MA
..Marsijanac
23:30 09.01.2016.

Nije mi bas jasno zasto ga Maminjo nije otkupio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije