Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NJEMAČKO PRVENSTVO

Iličević i Lakić razbili Bayern! (video)

Srđan Lakić
Pixsell
27.08.2010.
u 22:26

U 'hrvatskom' okršaj u njemačkom prvenstvu Kaiserslautern je pobijedio Bayern 2:0.

Povratnik u Bundesligu u drugom je kolu priredio aktualnom prvaku i osvajaču Kupa pravi šok. Iako je bilo za očekivati da će slavljenički s Fritz Walter stadiona otići Olić i Pranjić, otišla su druga dva Hrvata.

U režiji Ive Iličevića i Srđana Lakića Kaiserslautern srušio je Bayern u manje od dvije minute.

Domaćin je poveo bombom Iličevića već u 36. minuti, desnom nogom u rašlje s 20ak metara. Već minutu kasnije lijepo je u prostoru uposlio Lakića koji postavlja i konačan rezultat.

Za Bavarce je startao Ivica Olić, a na terenu je proveo 63. minute kada ga mijenja Kroos. U istoj minuti Van Gaal napravio je još jednu izmjenu. Uveo je Pranjića umjesto Contenta. No, do željene promjene u igri nije bilo iako je u 70. minuti hrvatski reprezentativac dobro zaprijetio, ali je lopta prohujala pored vratnice. Cijelo drugo povluvrijeme najbolja je njemačka momčad opsjedala gol K'lauterna, no od pogodaka nije bilo ništa. Nizali su se tek promašali Klosea, Riberyja...

Lakić je igru napustio u 78. minuti, a Iličević je cjelokupni dojam pokvario u 90. minuti kada je zaradio drugi žuti karton.

Komentara 6

JU
juma
23:27 27.08.2010.

Odlicna partija Ilicevica i Lakica u Kaiserslauternu. Olic neefektivan i premalo iskoristen, Pranjic solidan. Ilicevic bi mozda bio rjesenje i za Bilica, uostalom igrao je svojedobno odlicno u mladoj repki. Bilic je pak pozvao Bartulovica, kojeg je dobar igrac, ali Ivo kada ima svoj dan moze protiv bilo kojeg protivnika rijesiti utakmicu. Danas je potpuno nadigrao P. Lahma koji je jedan od najboljih svjetskih igraca na svojoj poziciji.

JO
jozinho
03:50 28.08.2010.

preplaceni olic i pranjic su vec siti, bilic mora ilicevica i lakica pot hitno pozvat u reprezentaciju, bar da zaoshtri konkurenciju, oni su mladi, gladni i pojest ce grcku....

Avatar nekakav
nekakav
07:43 28.08.2010.

srđan je inače staro hrvatsko ime. nešto kao ivo, josip...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije