Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAGORA Uzbuna zbog četvrtfinala kupa

Ili Dinamo u Unešić ili ćemo mi odustati

04.11.2008.
u 18:04

Unešić, malo mjesto u Dalmatinskoj zagori, u posljednje vrijeme doslovno živi za nogomet. Tamošnji klub Zagora ne stoji najbolje u Trećoj ligi, no zato je pravu senzaciju postigao eliminiravši Osijek i Karlovac i izborivši tako ulazak u četvrtfinale Hrvatskoga nogometnog kupa.

Hitan sastanak uprave
S nestrpljenjem sada igrači Harija Vukasa i njihovi navijači čekaju dvoboje s Dinamom pa ih je sve iznenadila i pogodila priča da će Zagrepčani tražiti da se prva utakmica ne igra u Unešiću.

– Čuli smo i mi za to, iako nikakvo službeno traženje da prvu utakmicu igramo drugdje nismo dobili. Ili ćemo s Dinamom igrati u Unešiću ili uopće nećemo igrati u četvrtfinalu – prenio nam je stav svih u Unešiću Sandi Škoprc, direktor Zagore.

Odlučio je tako i Upravni odbor kluba, koji se sastao odmah nakon što su do njega doprle te priče.

– Svih 11 članova glasovalo je za taj zaključak, potpuno smo složni. Ja se ipak nadam da to nije službeni Dinamov stav, ipak je to veliki klub koji takvo što ne bi napravio. Skloniji sam vjerovati da su to nečija podmetanja i insinuacije – tvrdi Škoprc, no priznaje da ne zna tko bi mogao stajati iza toga.

Tvrdi da je Unešić spreman ugostiti dinamovce i njihove navijače.

Unešić ima uvjete
– Pa mi imamo solidne uvjete, bolje nego dobar dio drugoligaša, usudio bih se kazati da smo u tom pogledu ispred prvoligaša Croatije Sesveta. Trudimo se oko organizacije susreta s Dinamom, postavljamo montažne tribine, spremni smo i 10 posto ulaznica dati gostujućim navijačima. Njima ćemo dati dio tribine, policija će ih osiguravati. Svi s nestrpljenjem očekujemo dolazak Dinama, zaista nema razloga da se u Unešiću ne igra ta utakmica i da se ovdašnje ljude liši nove nogometne poslastice i fešte – kaže Škoprc.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije