Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANALIZA STRUČNJAKA
Povratak na članak

Ikona Hajduka: Osjeti se da Ronaldo stari, naši nisu imali problem čuvati ga

- Mislim da smo jako pametno ušli u utakmicu. Malo nam je pomagao i loš teren, uzeli smo tu sredinu Portugalcima koji inače sve grade na pas igri. Po teškom natopljenom terenu i buri uzeli smo stvari u svoje ruke i bili puno konkretniji sve do isključenja - analizira Katalinić

Komentari 14

Avatar southman
southman
10:28 18.11.2020.

Na Ronaldu crveni, odmah zatim nakon njegovog slobodnjaka izjednačenje. Niti jedan duel jedan na jedan nije izgubio. I sa 35 na leđima još uvijek najbolji igrač Portugala. Da je barem nama jedan takav "starac " !

VL
ST
Starotopoljanin
15:58 18.11.2020.

mile skoric mi se toliko svidio u igri,cudom je usao,a bio je jedan od najboljih igraca u reprezentaciji.skoricu samo naprijed i hrabro.

VL
AU
austrougarskigeneral
10:28 18.11.2020.

ma nikada necemo pobijediti portugal igramo sve lošije trebaju se zamisliti, do eura moraju popraviti gru,,

VL
SS
sokac sa drave
16:57 18.11.2020.

Legenda Katalinic je samo potvrdio moje komentare odmah nakon utakmice potvrdio je sve sto sam ja napisao razlika je jedino u tome da sam ja dobio minuse a on velike pohvale.

VL
BI
billynik
12:29 18.11.2020.

Koji stručnjak, pa gdje ih nalazite, ovaj je gori od Mate Bilića ili kako se već zove koji se zahvaljuje Daliću nakon toliko poraza i primljenih golova. A sto se tiče Ronalda dovoljno je pogledati statistiku naravno Hajdukova “legenda” ima li koji da nije legenda, zna bolje.

VL
AU
austrougarskigeneral
10:28 18.11.2020.

ma nikada necemo pobijediti portugal igramo sve lošije trebaju se zamisliti, do eura moraju popraviti gru,,

VL
SO
sohnahoakasaa
11:31 18.11.2020.

Ma naravno da je pravi razlog dobrog čuvanja što Ronaldo stari a ne što je neki Vatreni dobro odradio svoj posel...hodi vrit

VL
Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
10:18 18.11.2020.

Mnogo nam je pomagao i vrlo loš teren jer tehnicki dotjerani Portugalci nisu navikli igrati na neravnom balkanskom terenu sa rupama i devastiranom travom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.