Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JUNIORSKA LIGA PRVAKA

Ikona Borussije najavila Hajduk: Očekujemo veliki broj navijača iz Hrvatske i Hrvata u Njemačkoj

Split: Osmina finala Lige prvaka mladih, Hajduk - Manchester City
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/5
13.03.2023.
u 15:30

Juniori Hajduka u srijedu će u Dortmundu gostovati u četvrtfinalu Lige prvaka. Susret je za službene stranice BVB-a najavila njihova legenda Lars Ricken.

Još dva dana dijele nas od utakmice koja će na kultni Westfalen privući velik broj navijača iz Hrvatske. Juniori Hajduka, naime, u srijedu od 18.30 u četvrtfinalu Lige prvaka gostuju kod Borussije Dortmund, koja je dvaput mijenjala lokaciju odigravanja dvoboja, no u konačnici donijela najbolju moguću odluku - mlade se snage za prolazak bore na glavnom stadionu kluba. Za njihovu službenu stranicu dvoboj je najavio legendarni nogometaš BVB-a, Lars Ricken, kojeg javnost pamti po golu u finalu Lige prvaka protiv Juventusa 1997. godine. 

- Koliko nam znači ova utakmica najbolje pokazuje podatak da igramo na Signal Iduni, našem glavnom stadionu. I da, ovo je velika prilika da ove godine izborimo Final Four Lige prvaka. Znamo da će doći veliki broj navijača iz Hrvatske, kao i veliki broj Hrvata koji žive u Njemačkoj. Nadamo se da će na stadion doći i veliki broj naših navijača da nam daju podršku - izjavio je Ricken. 

Prošle su sezone u četvrtfinalu također igrali na Westfalenu, protivnik je bio Atletico Madrid. Pobjedu su tada odnijeli Španjolci.

- Tu smo utakmicu izgubili dosta nesretno, ali zato sada želimo proći tu stepenicu. Hajduk je dobar, izbacili su Manchester City, s kojim smo ove sezone igrali dvaput, jednom remizirali i jednom izgubili. To dovoljno govori o snazi splitske momčadi, a imat će i značajnu podršku navijača - kazao je.

28.02.2023., Split - 1/8 finala Lige prvaka mladih, HNK Hajduk - FC Manchester City Photo: Milan Sabic/PIXSELL
Foto: Milan Sabic/PIXSELL

Danas je počela prodaja karata preko Hajduka. Ulaznice za sjedeća mjesta koštaju četiri, a za stajaća dva eura.

Mladići s Poljud trenutno drže vodeće mjesto na ljestvici juniorske Prve NL s 50 bodova nakon 16 kola. Drugi je Dinamo s 47.  

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije