Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPOKON SLUŽBENO

Iker Casillas nakon 25 godina napustio Real Madrid i otišao u Porto

Iker Casillas
Foto: Reuters/PIXSELL
11.07.2015.
u 23:30

Potvrdio je to Real Madrid na svojoj službenoj stranici

Iker Casillas napokon je nogometaš Porta! Pregovori su dugo trajali, čak se pomislilo da će sve propasti, ali veliki vratar madridskog Reala ipak je okrenuo novu stranicu u životu i otišao u Portugal.

Potvrdio je to Real Madrid na svojoj službenoj stranici, a legendarni španjolski vratar potpisao je dvogodišnji ugovor uz mogućnost produljenja na još jednu godinu. Vrijednost transfera je 24 milijuna eura, ali s time da Porto plaća deset, a "kraljevi" 14 milijuna eura.

Tako Iker napušta kraljevski klub nakon 25 godina kad je prvi put navukao dres u najnižim uzrastima. U bogatoj karijeri s Realom osvojio je tri Lige prvaka, jedno Svjetsko klupsko prvenstvo, Interkontinentalni kup, dva europska superkupa, pet prvenstava, dva Kupa kralja, četiri španjolska superkupa.

Real kreće u potragu za njegovim nasljednikom, a već dulje vrijeme spominje se David De Gea iz Manchester Uniteda te odnedavno Kiko Casilla iz Espanyola.

>> David De Gea potpisuje za Real Madrid, Unitedu 40 milijuna eura

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije