Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesalomljiv!

Igrat će i sa 40 godina: Ryan Giggs popisao novi ugovor s Unitedom

Ryan Giggs (1)
Nick Potts/Press Association/PIXSELL
01.03.2013.
u 17:45

- Osobe poput njega trebale bi nam biti uzor, sve što je postigao u karijeri je nevjerojatno

Nema što nije osvojio u svojoj karijeri, ali Ryan Giggs još uvijek se nije zasitio nogometa. Štoviše, danas je potpisao novi ugovor s Manchester Unitedom, koji bi ga na Old Traffordu trebao zadržati do lipnja 2014. godine. U studenom ove godine napunit će 40 godina!

- A što mogu reći o njemu, a da već nije izrečeno? On je fantastičan igrač i uistinu posebna osoba. Osobe poput njega trebale bi nam biti uzor, sve što je postigao u karijeri je nevjerojatno. Forma koju pokazuje ove sezone i radost s kojom igra dokazuje da nam i dalje može biti koristan. Presretan sam što je potpisao novi ugovor - rekao je trener Uniteda Alex Ferguson.

Giggs je za United debitirao u ožujku 1991., odigrao je 931 službenu utakmicu za klub te postigao 168 pogodaka. U tom razdoblju s klubom je osvojio 12 Premiershipa, četiri FA kupa, dvije Lige prvaka...

- Momčad je odlična, imamo dobru atmosferu i borimo se za trofeje. Logično je da želim biti dio toga. Oduševljen sam što sam potpisao novi ugovor. Želio bih se zahvaliti Fergusonu i svim drugim zaposlenicima u klubu. Također, veliko hvala Davidu Gillu koji mi je bio nevjerojatna podrška tijekom svih ovih godina - rekao je Giggs.

Ključne riječi

Komentara 2

HR
hr76
15:45 02.03.2013.

Krivi potez! Vrijeme mu je za mirovinu, treba otići kao legenda kakva i jest.

MI
milton
19:00 02.03.2013.

nije istina, nitko ne spominje da mu je odstranjen jedan testis zbog tumora. Takva legenda se više ne rađa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije