Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Atletika

Igraonica na Sveticama za osnovce

'10.11.2010., Zagreb - Sestre Anita i Marina Banovic , atleticarke atletskog kluba Dinamo Zrinjevac. Photo: Jurica Galoic/PIXSELL'
'Jurica Galoic/PIXSELL'
06.04.2012.
u 16:03

Atletski klub Dinamo Zrinjevac u suradnji sa Zagrebačkim školskih sportskim savezom organizirao je prošli tjedan besplatnu atletsku igraonicu

Atletski klub Dinamo Zrinjevac u suradnji sa Zagrebačkim školskih sportskim savezom organizirao je prošli tjedan besplatnu atletsku igraonicu za učenike od prvog do četvrtog razreda osnovne škole.

Ukupno je na Sveticama svakodnevno, od 10 do 11, te od 17 do 18 sati, vježbalo 76 djece s kojima su radili treneri Srećko Opačić i Rus Viktor Bankin.

– Djeca su isprobala gotovo sve atletske discipline i već su nam se neki roditelji javili i raspitivali se može li njihovo dijete nastaviti s treninzima. Uvest ćemo i besplatnu rekreaciju za roditelje koji će čekati djecu – rekao je Srećko Opačić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije