Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RADI ZA 400 EURA

Ispovijest zvijezde Reala i Jugoslavije: 'Bankrotirao sam zbog bombardiranja i pao u depresiju'

Sportklub
19.03.2023.
u 08:59

Dvije i pol godine bio je nezamjenjivi član Osimove Jugoslavije i sudionik svjetskog prvenstva 1990. godine

'Pobijedit ću i u utakmici života' poruka je Predraga Spasića koji je nakon godina samovoljne medijske izolacije iskreno i otvoreno progovorio o svemu lijepom što mu se događalo u bogatoj karijeri, ali kasnije je osjetio u onu ružnu stranu medalje, prenosi portal Sport kluba. Podsjetimo, radi se o bivšem reprezentativcu Jugoslavije i nekadašnjem igraču madridskog Reala koji se ipak nije snašao na Bernabeu te je progašen jednim od najgorih pojačanja u povijesti. 

U Realu je proveo jednu sezonu tijekom koje je odigrao 22 utakmice, a u financijske probleme upao je nakon što što je uložio novac u posao koji je propao. Danas radi za 400 eura u jednom skladištu, kaže da je zahvalan svojim prijateljima što su mu uskočili u pomoć nakon što se 1996. godine vratio u Srbiju

Spasić prije toga 30 godina nije izlazio u medije, a nakon što je javnost saznala za ovaj slučaj javili su se iz Udruge veterana Real Madrida. Ta udruga pomaže bivšim igračima kraljevskog kluba i nije rijetkost da nogometaši koji su igrali za Real imaju financijskih problema. Sada su obećali pomoći Spasiću.

Godinama ga nema u javnosti. Sada je izašao iz samovoljne medijske izolacije. Bila je to njegova osobna odluka.

- Da, osobna. Nakon svega toga, imao sam problema, uložio sam neka sredstva u tvrtku, koja je propala zbog bombardiranja i svega što se događalo, pretrpio sam financijski gubitak. Nakon toga sam se razočarao. Pala sam u neku letargiju, depresiju i još neke loše stvari su mi se dogodile u životu, tako da sam se deset godina borio sam sa sobom. Uz pomoć obitelji, brata Bojana i liječnika koji mi je puno pomogao, uspio sam se stabilizirati i  izliječiti od depresije - rekao je Predrag Spasić u razgovoru za Sport Klub u koprodukciji sa Sportnetwork NS.

 

Komentara 9

PE
Pentagon
09:17 19.03.2023.

Nek se obrati Vučiću i Partizanu za pomoć. Budući da je ovo bila tema teksta u VL prije 10ak dana možda da mu i VL uplati nešto €. Poštedite nas regiona.

OL
olujasviholuja2
10:44 19.03.2023.

Koliko firmi i obrta je propalo pogotovo na ratnim područima radi dvojih sunarodnjaka koji su bumbadirali dan i noć ,a ti si ih podržavao kao 99 % srba

DU
Deleted user
11:52 19.03.2023.

O istom govnu pisali ste prije 15 dana, dosta je srbovanja!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije