Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAŽENOV PRIJATELJ
Povratak na članak

Igrao je u NBA-u dok je Hrvatsku napala JNA: Bilo mi je puno teže komunicirati s majkom

Odgajan sam tako da je u sportu najvažnije biti prvi, najbolji, igrati finale i nekad je toga bilo više. Recimo, Draženu Petroviću mogao si dati ne znam kakve novce i oni ga ne bi zadovoljili ako on nije bio najbolji - kaže Stojko

Komentari 2

Avatar Le-Freak
Le-Freak
09:19 06.07.2019.

Stojko cestitam kapa dole za uspjehe kao profesionalni kosarkas. Steta sto si sada dio Jovanoviceve politike i kao izrazeni SDPovac odnosno jovanovicevac ne uvidjas da ti i tvoj ideoloski suborac Radja niste ocevidno u stanju doprinjeti nesto pozitivno nasoj kosarci. Naprotiv, unisili ste je. Da je netko dugi tako lose radio kao vas dvojica vec pri 10% vasih gresaka bi bio smjenjen. Vas cuvaju vas jugoslovenski ideoloski pajdasi koji vladaju medijama. Steta sto nemate nimalo sposobnosti za samokritiku. U ljevicara taj dio karaktera izgleda ne postoji. Zbog toga vjerovatno unistisete sve sto dirnete.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.