Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbor

Igrama oduševio košarkaški svijet, ali kod kuće nije najbolji

Luka Dončić
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/5
Autori: Vecernji.hr, Hina
18.12.2019.
u 15:02

Po Lukinu nagradu došla je njegova majka Mirjam Poterbin te otkrila kakva je situacija s ozljedom  mladog slovenskog košarkaša

Košarkaš Luka Dončić koji svojim igrama oduševljava u NBA ligi nije izabran za najboljeg slovenskog sportaša. Nagradu je osvojio biciklist Primož Roglič, dok je najbolja sportašica penjačica Janja Garnbret.

U tradicionalnom izboru novinara iz sportskih redakcija ove su godine drugo mjesto zauzeli lanjski pobjednik košarkaš Luka Dončić i alpska skijašica Ilka Štuhec, dok su na trećem uvršteni motokrosist Tim Gajser i kajakašica Eva Terčelj.

Luka Dončić
1/4

Roglič (29) je ove godine pobijedio na 74. izdanju utrke "La Vuelta" u Španjolskoj, kao prvi je Slovenac koji je osvojio jednu trotjednu utrku, a na talijanskom "Giru d'Italia" zauzeo je treće mjesto.

Penjačica Janja Garnbret na svjetskom prvenstvu u japanskoj Hachioji ove je godine obranila svoj naslov u sportskom penjanju na balvanu iz Innsbrucka 2018., dok su odbojkaši osvojili srebrnu medalju na europskom prvenstvu, izgubivši u finalu od izabrane vrste Srbije.

Priznanja i nagrade najboljim sportašicama, sportašima i ekipama dodijeljene su u Cankarovom domu u Ljubljani, na svečanosti kojoj su među ostalima prisustvovali i slovenski predsjednik Borut Pahor te Uefin predsjednik Aleksander Čeferin.

Po Lukinu nagradu došla je njegova majka Mirjam Poterbin te otkrila kakva je situacija s ozljedom  mladog slovenskog košarkaša.

- Teško je uganuo zglob. Vratit će se početkom 2020. godine - Lukina majka.

Ključne riječi

Komentara 2

CE
ceutranac
23:43 18.12.2019.

MooXi.net - sjajan projekt za odrasle koji žele pronaći seksualnog partnera

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
19:27 18.12.2019.

Luka se od malena divi hrvaškoj nogometnoj reprezentanci, otada i on stavlja ruku na srce

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije