Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dubovac 2010. Tradicionalni turnir na Kvaki bliži se kraju

Igralo se i po najjačoj kiši

'Karlovac - Na sportskom igralistu na Dubovcu odrzava se nocni malonogometni turnir Dubovac 2010. Utakmica ekipa Ilovac - Leonardo. 300510 Photo: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL'
'Kristina Stedul Fabac/PIXSELL'
07.06.2010.
u 15:35

Ove godine nastupile su 43 momčadi iz Karlovca, Zagreba, Vojnića, Cetingrada, Petrinje, Gline, Duge Rese i Jastrebarskog.

Unatoč iznimno lošim vremenskim uvjetima koji su vladali prošlog tjedna, tradicionalni Malonogometni turnir Dubovac 2010. uspješno se bliži kraju.

Igralo se i po najjačoj kiši, teren je povremeno bio potpuno prekriven lokvama, no ipak su se odigrale gotovo sve predviđene utakmice - samo u jednoj se nije pojavila momčad koja je trebala nastupiti u tom terminu.

Dvostruki osvajač turnira, PGT Glina, i ove je godine najveći favorit za osvajanje prvog mjesta. Nakon neuvjerljivih igara u skupini, u završnu fazu natjecanja Glinjani su došli pojačani "pokerom" hrvatskih malonogometnih zvijezda i reprezentativaca - vratarom Švigirom te igračima Morinom, Novakom i Hertlom.

Šteta je što su se već u šesnaestini finala sastali s drugim favoritom, petrinjskim City Kebapom, momčadi koju čine prvoligaški malonogometaši iz MNK Petrinjčice. Nakon odlične utakmice, Glinjani su pobijedili tek nakon izvođenja sedmeraca, u regularnom dijelu utakmice bilo je 1:1.

U utorak su na rasporedu utakmice četvrtfinala, a u srijedu je završni dan. Finalna utakmica predviđena je za oko 22 sata.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije