Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivan Rakitić:
Povratak na članak

Igrali smo 'na život i smrt', a sada moramo biti ozbiljni

Naravno da si mirniji kada na papiru vidiš da ćeš izbjeći Italiju ili Švicarsku, no to će biti dvije utakmice bez prava na grešku, kaže Raketa.

Komentari 4

Avatar cera
cera
16:59 13.10.2017.

Trebali ste bit prvi u grupi a ne ovako

VL
NV
NV
20:08 13.10.2017.

Umijesto na život i smrt počnite za početak da igrate nogomet.

VL
DI
Dingač
17:44 13.10.2017.

mali žuti pederčić ne pjeva hrvatsku himnu jer bi ga njegovi srpski prijatelji ismijavali. a na terenu je gori od Pranjića. samo gubi duele i krije se iza sljedećeg protivnika. naši bi igrali bolje bez Rakitića sa 10 igrača. tad bi vidjeli gdje je opasnost. ovako pederko sve usere. a ćaća mu propade ko moler. ništa im ne ide osim pederisanja.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.