Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fenomenalan podvig

Pogledajte što su igrači Zagreba u euforiji zapjevali u svlačionici!

PPD Zagreb
Foto: Screenshot
28.03.2016.
u 12:44

Hrvatski mediji i javnost oduševljeni su predstavom naših rukometaša, dok su njemački mediji, koji inače odlično prate rukomet, ovom susretu posvetili jako malo prostora.

Rukometaši PPD Zagreba pobijedili su sinoć RN Loewen 31:29 u Njemačkoj te se plasirali u četvrtfinale Lige prvaka. Bio je to veliki podvig hrvatskog prvaka koji je u prvoj utakmici izgubio u Areni (24:23), ali nije prestao vjerovati u sebe.

Naši su pod vodstvom Veselina Vujovića odigrali sjajno, lavovski se borili te na kraju zasluženo slavili.

– Odigrali smo taktički odličnu utakmicu i zasluženo slavili. Čeka nas mnogo teških utakmica, ''Final Four'' SEHA lige, četvrtfinale Lige prvaka. Nadam se da će se ozlijeđeni igrači oporaviti do tih susreta, rekao je Veselin Vujović nakon susreta.

Hrvatski mediji i javnost oduševljeni su predstavom naših rukometaša, dok su njemački mediji, koji inače odlično prate rukomet, ovom susretu posvetili jako malo prostora.

No, nama je bitnije vidjeti sreću na licima naših rukometaša koji su pobjedu burno proslavili. U svlačionici je pala i pjesma "Dajte Pariz da se igramo"... Aludirali su na sljedećeg protivnika u najelitnijem natjecanju.

Naravno, svjesni su zagrebaši da će biti teško protiv bogatog francuskog kluba, ali zaslužili su ove trenutke euforije.

>>Evo što je Vujović rekao nakon nevjerojatnog podviga u Njemačkoj!

>>Senzacija PPD Zagreba: Izborio četvrtfinale nakon drame u Mannheimu!

 

Malo slavlja nakon veličanstvene pobjede PPD Zagreba nad Rhein Neckar Loewenom i izborenog plasmana u četvrtfinale EHF Lige prvaka!IZNAD SVIH...ZAGREB!!!

Posted by RK Zagreb on 27. ožujka 2016

Komentara 13

Avatar tabasko
tabasko
13:39 28.03.2016.

Sve pohvale rukometašima.

OV
Ovozemaljski
14:27 28.03.2016.

Isuse nitko vas jos nije omalovazio i popljuvao, bas cudno za ovu zemlju! Bravo Zagreb!

Avatar Darko zg
Darko zg
13:04 28.03.2016.

Bravo dečki,i veliko bravo velikom majstoru Vuji za ogroman uspjeh naših rukometaša.To je ogroman uspjeh uspoređujući ga kao da Dinamo izbaci Bayern iz natjecanja,a to je ravno naučnoj fantastici

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije