Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne idu na Euro

Igrači složni: Pokušali smo, dali sve od sebe, ali Englezi su bolji

Hrvatska U21
Igor Kralj/PIXSELL
14.10.2014.
u 22:30

- Imao sam tu priliku odmah na početku i da sam je zabio, vjerujem da bi bilo sve drugačije. Poslije njihova gola bilo je sve gotovo jer onda je trebalo dati Englezima još tri gola

Kod mladih hrvatskih nogometnih reprezentativaca bilo je vidljivo razočarenje poslije poraza u Vinkovcima od Engleske. 

- Imao sam tu priliku odmah na početku i da sam je zabio, vjerujem da bi bilo sve drugačije. Poslije njihova gola bilo je sve gotovo jer onda je trebalo dati Englezima još tri gola. Žao mi je, ali idemo dalje, rekao je Ivan Pašalić. 

I u Vinkovcima strijelac za Hrvatsku, kao i u prvoj utakmici, bio je Marko Livaja koji je iskoristio jednu lošu reakciju engleske obrane. 

- Pokušali smo, dali sve od sebe, ali nije išlo. Ovaj put Englezi su bili bolji. Treba znati i da je nama danas nedostajalo nekoliko bitnih igrača koji bi nama dali jednu bolju, kvalitetniju dimenziju, rekao je Livaja koji je prije svega zadovoljan jer se na teren i golovima vratio poslije jednog i pol mjeseca odsustva nakon ozljede. 

Razočaran je bio i Alen Halilović koji je od vinkovačke publike ispraćen velikim pljeskom kada je izlazio sa terena. 

- Treba priznati i reći da su ovaj put Englezi bili bolji. Imali smo odmah na početku veliku priliku koju smo propustili, a i u drugom poluvremenu krenuli smo agresivno kako bi izborili barem produžetke. Nažalost, to ovaj put nije bilo dovoljno, rekao je Halilović. 

Vinkovčanin Matej Mitrović, koji sada nastupa za Rijeku, rekao je da ga ovaj domaći poraz izuzetno boli. 

- Razočaran sam i stvarno me ovo jako boli. Međutim, dali smo sve od sebe, krenuli agresivno, imali i nekih prilika, ali, nažalost, Engleska ide dalje, rekao je Mitrović. 

S igračima je bio i mladi dinamovac Ante Ćorić koji nije nastupio i čija je noga u gipsu. Kaže kako su mu stradali ligamenti i da će s terena izbivati vjerojatno oko mjesec i pol. 

- A vjerujem da bih dobro došao da sam mogao igrati, ali ozljeda me spriječila. Nedostajao nam je puno i Kovačić jer s njim bi to bilo jedna sasvim drugačija Hrvatska, rekao je Ćorić dodajući da mu je uz poraz izuzetno žao što neće moći nastupiti za Dinamo u ogledu Lige Europe protiv Red Bull Salzburga.

>>Gračan: Kovačić bi nam tako dobro došao...

Komentara 9

DU
Deleted user
22:47 14.10.2014.

Sramite se . Tako se ne igra u kockastom dresu. Treba vas banirati na godinu dana iz svih repki.

Avatar TiinaMaze
TiinaMaze
22:43 14.10.2014.

Pokušali su ....da ne umrem od smijeha ..to oni zovu pokušali...osim Halilovićai Livaje ostali su se vukli po terenu kao leševi!Sramota sa koliko malo žara su igrali!Pašalić je totalni antitalent i čudim se Englezima što su kupili!

US
U sridu
22:46 14.10.2014.

Igrali su kao na treningu,toliko princeza na jednoj utakmici nisam dugo vidio.sramite se.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije