Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Balić prozvan

Igrači se sakrili, no ne mogu prikriti loše ozračje

\'23.01.2011., Malmo, Svedska - Svjetsko prvenstvo u rukometu, druga utakmica drugog kruga, Hrvatska - Svedska. Blazenko Lackovic i Ivano Balic. Photo: Antonio Bronic/PIXSELL\'
Antonio Bronic/PIXSELL
25.01.2011.
u 08:35

Rukometaši Hrvatske ovih dana nevoljko dolaze pred novinare, osim ako to nije u tzv. mixzoni poslije utakmica

Bilo bi zanimljivo čuti Ivana Balića nakon što ga je dopredsjednik HRS-a Zoran Gobac prozvao da je jedan od glavnih krivaca za poraz od Švedske. No, Ivano je preko glasnogovornika poručio da ne želi pred novinare. Nije želio ni Denis Buntić.

Igrači ne žele prozivati jedni druge, ne žele upirati prstom u pojedince i reći tko je kriv. Ako već zbog loših rezultata nije dobro ozračje, onda barem jedni drugima čuvaju leđa.

Komentara 2

Avatar klimavi
klimavi
10:46 25.01.2011.

dečki su odigrali kako su mogli i znali u trenutku i ko ga šiša...pa ne moramo bit valjda prvi u svim sportovima stalno...trebali bi se više brinut za svoje plaće,obitelji,radna mjesta nego hoće li hrvatska bit prvak u rukometu,nogometu i slično...

DA
danebi
20:10 25.01.2011.

ma dajte, a ste mimoze?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije