Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Susret na Kantridi

Igrači Rijeke će protiv Dinama pogledati istini u oči

18.04.2015., Gradski stadion Poljud, Split - MAXtv 1. HNL, 29. kolo, HNK Hajduk - HNK Rijeka. Ivan Vargic.  Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
22.04.2015.
u 15:01

'Svjesni smo moći protivnika, ali ne vidim nijedan razlog zbog kojeg ne bismo istrčali puni samopouzdanja.'

Rijeka danas (Kantrida u 18.30 sati) igra najvažniju utakmicu ovog proljeća, uzvratna utakmica polufinala Kupa protiv Dinama jedina ima istinski natjecateljski smisao u nastavku sezone.

Prvenstvo je za Rijeku završilo u prosincu prošle godine, kada je Dinamo u 18. kolu na maksimirskom travnjaku nadigrao tada jaku i samodopadnu Rijeku (3:0). Nakon dulje krize Dinamo je u toj utakmici ponovno postao bolja momčad od Rijeke, koja je u nastavku sezone promijenila fizionomiju.

Lanjska Rijeka bila je bolja

Ova Rijeke ne izgleda onako dobro kao Rijeka koja je prošle sezone pobijedila Dinamo u kupu:

– Sigurno da je ovo druga Rijeka. Prema mojem mišljenju, ova Rijeka teče normalno, možda ne baš pravo, ima tu skretanja lijevo i desno, ali za mene je sve to normalno. Na kraju krajeva, drugi smo s velikom prednošću, u polufinalu Kupa smo... A da moramo biti svjesni svojih nedostatka, moramo!

Današnja je utakmica izazov za ovu momčad, šteta što nismo kompletni da točno vidimo gdje smo. Neće igrati Leovac i Balaj, Bradarić ima žute kartone – kaže trener Rijeke Matjaž Kek.

Rijeka na Kantridi i vani u nastavku sezone u HNL-u izgleda isto kao Rijeka u Europskoj ligi na Kantridi i vani u prvom dijelu sezone. Dva potpuno različita pristupa istih momčadi!

– Za mene je ova utakmica veliki izazov, mislim da u njoj možemo samo dobiti. Takvo ću razmišljanje pokušati prenijeti na igrače, koji pred punom Kantridom moraju igrati s pozitivnom energijom – kaže Kek.

Glas iz svlačionice ovako razlikuje pristupe utakmicama protiv Hajduka Dinama:

Vargić: Dati sve od sebe

– Nama igračima najvažnije da jedni druge možemo pogledati u oči nakon utakmice protiv Dinama i reći da smo dali sve od sebe. A rezultat ovisi o mnogo toga – kaže Rijekin vratar Ivan Vargić.

– U poluvremenu utakmice protiv Hajduka igrači se nisu ni trebali gledati u oči – dometnuo je znakovito Kek.

Jedno je sigurno, u današnjoj utakmici protiv Dinama igrači Rijeke sigurno će pogledati istini u oči.

>> Vukojević: Mamić je s pravom ljutit! U Europi to ne prolazi

Komentara 2

MA
majusko
16:13 22.04.2015.

samo smo svi koji placamo I HTV i arenu sport uskraceni jer su gospoda smislili novi program Arena sport5 a nemaju sadrzaja niti za jedan peogram. Stamotno. Htv necu niti komentirati. Danas sam u jutro raskinuo pretplatu sa Maxtv om. 1:0 za mene.

Avatar Bakunin
Bakunin
15:29 22.04.2015.

Hihihihihih...pa odavno znaju igrači Rijeke da njima pod hitno treba nogometni trener!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije