Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izjave junaka

Igrači otkrili kako je Dalić reagirao na poluvremenu, je li bilo panike

Slavlje Hrvatske
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/7
16.11.2019.
u 23:37

- Ako ovako nastavimo igrati možemo imati zapaženu ulogu na Euru - mišljenja je kapetan Luka Modrić

Hrvatski nogometaši osigurali su nastup na EURU 2020 pobijedivši u dvoboju kvalifikacijske skupine E u Rijeci Slovačku s 3:1. Donosimo u nastavku njihove reakcije nakon utakmice u kojoj smo pomoću preokreta izborili završno natjecanje.  

Bruno Petković:
- Izuzetan osjećaj, jedna utakmica koju smo cijelu odradili na jako visokom nivou. Imali smo zaostatak na poluvremenu, ali u drugom dijelu smo izašli mirni u glavi.

Pogledajte izjave igrača nakon plasmana na Euro

Bio je dogovor da ako budemo gubili ne izgubimo glavu, mi smo izašli kako je dogovoreno i preokrenuli. Stvorila se dobra kohezija u reprezentaciji, jako dobro se krećemo i nalazimo prazne prostore između linija. Neminovno je da stvorimo mnogo prilika.

Nisam nikad bio tip od prognoza, ne volim kalkulirati ni gledat predaleko, pričat ćemo kad dođe vrijeme.

Luka Modrić:
- Ovo smo htjeli, ovo zaslužujemo. Ostali smo mirni bez obzira na njihovo vodstvo, bili smo bolji. Dogovorili smo se da nastavimo igrati kako i jesmo jer naši će trenuci doći. Sada idemo na Euro.

Imamo jako dobru momčad, pokazali smo to kroz kvalifikacije. Mogli smo se i prije kvalificirati, ali volimo zakomplicirati stvari. Ako ovako nastavimo igrati možemo imati zapaženu ulogu na Euru.

Borna Barišić:
- Nije utakmica dobro počela za nas, imali smo pet dobrih prilika i nismo zabili, a oni su zabili svoju jednu. Pokazali smo karakter i okrenuli. Govor je bio na razini, bio je jako umirujuć i bez nervoze.

U takvim situacijama jako je bitan trener, mislim da je naš izbornik sjajno odradio taj dio. Dobro nam je predočio prvo poluvrijeme i pomogao da preokrenemo.

Presretan sam što smo se kvalificirali. Nije bilo lako, ali navijači su bili uz nas. Bili smo smireni. Prekrasno.

Tin Jedvaj:
- Hrvatska je još jednom pokazala da je dobra i kvalitetna momčad. Slovačka nije napravila ni jednu pravu šansu osim prvog gola, igrali smo ofenzivno dobro. Igrali smo svih 90 minuta. Najbitnije je da idemo na Euro.

Nikola Vlašić
- Bili smo kvalitetniji, imali smo bolje šanse. Nismo radili ništa posebno. Bili smo smireni. Osjećaj je sjajan i cijela atmosfera.  Vjerujem u sebe. Pokušavam svaku utakmicu izgurati na najbolji način. Spoj ove mladosti, novog vala i igrača koji su ostali je odlična kombinacija. 

Pogledajte u nastavku komentar novinara Večernjeg lista:

 

Komentara 3

IV
ivica.vranjic
08:41 17.11.2019.

Neka pukne koga smeta, Hrvatska je velika i sveta!

DE
derin
20:08 17.11.2019.

Perišić, Modrić, Brozović su dokazne klase i vođe reprezentacije. Vlašić, Brekalo, Livaković, Petković, Barišić novi dobitak. Petković je posebna priča, on se još igra nogometa, jučer u 85.,čovjek zadnji igrač obrane,vuče ga lopta i igra, treba biti u šesnaesteracu. Tu još stižu Bradarić i Moro.

DH
dalibor.hren
10:07 17.11.2019.

Petković je mlad i pametan dečko, uz to što je vrhunski nogometaš, sportaš: o Euru ćemo misliti kad dođe vrijeme, a onda korak po korak, utakmicu po utakmicu!! Bravo dečki, budućnost hrvatskog nogometa je svijetla!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije