Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LEGENDA NA KLUPI Danski stručnjak već je osvojio Ruse

Igrači obožavaju Michaela Laudrupa

27.11.2008.
u 08:22

Iako je osvojio tek osmo mjesto u ruskom prvenstvu, danski stručnjak Michael Laudrup (44) sasvim će sigurno dobit slobodne ruke u zimskom prijelaznom roku i sa Spartakom početi sljedeću sezonu. Danac, koji je u Moskvu došao u rujnu ove godine, neće biti smijenjen čak ni izgubi li od Dinama, odnosno ne prezimi li u Europi. Iza Spartaka je grozna godina i poraz u Maksimiru ne bi bio iznenađenje.

Prema riječima menadžera Marka Naletilića, koji ima odlične odnose s vodstvom moskovskog kluba, Danac je već osvojio Ruse.

- Pletikosa mi je kazao da su igrači oduševljeni njegovim metodama i korektnim odnosom prema njima. Laudrup je Spartakovo dugoročno rješenje - kazao je Naletilić.

Plete nije višak
Je li Pletikosa na listi igrača koje će Spartak prodati?

- Ne, o Pletikosi se nikada nije govorilo kao o višku, a on je u Spartaku zadovoljan i ne inzistira na odlasku. Moj dogovor s čelnicima Spartaka je da će ići na prodaju samo dođe li velika ponuda. No, Pletikosa nije jeftin i ne bi išao nikamo ako ga ne traže za prvoga vratara.

Naletilić kaže kako je naš reprezentativac ljetos bio korak do Tottenhama, a i u Milanu imaju vrlo dobro mišljenje o njemu.

Spartak u prijelaznom roku neće duboko posegnuti u blagajnu jer predsjednik Leonid Fedun, netipično za ruske tajkune, ne plaća astronomski poput gazde CSKA ili Zenita. U prošlom prijelaznom roku potrošio je manje od Mamića, uloživši samo tri milijuna eura u ruskog reprezentativca Ivana Sajenka iz Nürnberga. Jedini igrač kojega je želio dovesti pod svaku cijenu bio je naš Ivica Olić, no on je otklonio mogućnost povratka u Moskvu. Najveća Spartakova prodaja bio je ljetos transfer Pavljučenka u Tottenham za 17,5 milijuna eura, čime je momčad značajno oslabljena.

Stigli bez direktora
Zanimljivo, u Zagreb nije doputovao ni predsjednik Fedun, niti direktori Valerij Karpin, Jevgenij Smolencev i Dmitrij Popov. Samo Laudrup, pomoćnici i igrači.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije