Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Međimurje

Igrači nemaju za hranu pa idu k roditeljima po zalihe

Bojan Golubović
Vjeran Žganec-Rogulja/Pixsell
06.04.2010.
u 08:41

Predsjednik kluba Darko Turopoljac smijenio je primitivnim istupom na konferenciji za novinare Bogdana, legendu međimurskog nogometa.

Broj trinaest pokazao se nesretnim treneru Nogometnog kluba Međimurje Srećku Bogdanu. Toliko je, naime, utakmica popularni Čeči proveo na klupi čakovečkog prvoligaša.

Pa, eto, nisi više trener!

U tom je vremenu upisao dvije pobjede, tri remija i osam poraza. Statistika kojom se baš i ne može pohvaliti, no zna li se pozadina cijele priče i uvjeti u kojima je morao raditi sa svojim igračima, više od toga nije se moglo ni očekivati.

Sama smjena na klupi međimurskog prvoligaša brzo će se zaboraviti. Pamtit će se način na koji je Bogdan smijenjen. Predsjednik Međimurja Darko Turopoljac poručio je Srećku Bogdanu krajnje netaktično, čak na primitivan način, na konferenciji za novinare organiziranoj u Zaprešiću nakon utakmice s Interom, da nije više trener.

– Pa, eto, na tribini smo se dogovorili da ti, Srećko, nisi više trener. Novi trener od danas je Tomislav Ivković – izustio je Turopoljac i u čudu ostavio okupljene novinare.

Tom je izjavom demantirao svoje tvrdnje kako su se za izbor novog trenera obavile opsežne konzultacije sa svim članovima uprave.

Takav tretman legenda međimurskog nogometa sigurno nije zaslužila!

Ni drugi dan, na predstavljanju novog trenera Tomislava Ivkovića, predsjednik nije osjetio potrebu javno se ispričati.

Bez Turopoljčeve isprike

– Nisam rekao ništa loše ni neistinu. Moglo se svakako postupiti, no ja sam reagirao tako kako jesam – izjavio je Turopoljac.

Uvjeti u kojima je Srećko Bogdan morao raditi bili su ispod svake razine. Od silnih obećanja prvog čovjeka kluba, čiji je dolazak u Nogometni klub Međimurje bio najavljivan kao konačan spas za čakovečkog prvoligaša, ostvareno je jako malo.

Crnilo katastrofalnih uvjeta, najviše vezanih uz neisplatu plaća, dokazuje primjer jednog igrača iz udarnog sastava, koji je prošli tjedan u jeku priprema za utakmicu protiv Intera molio trenera Srećka Bogdana za dva slobodna dana. Htio je otputovati kući gdje su mu roditelji pripremili zalihe hrane jer si je sam ne može kupiti!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije