Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LUČKO

Igrači koji su deset puta manje plaćeni posramili zvijezde

'21.04.2012., Stadion Poljud, Split - Nogometna utkamica 27. kola MAXtv Prve HNL, HNK Hajduk - NK Lucko. Slavlje igraca Luckog. Photo: Tino Juric/PIXSELL'
'Tino Juric/PIXSELL'
22.04.2012.
u 22:42

U proljetnih deset kola Lučko je dvaput pobijedilo u gostima, pet su puta igrali neodlučeno, a izgubili su tek od Dinama i Istre

Nogometaši Lučkog pobjedom u Splitu nad Hajdukom (2:1) ostvarili su najveći uspjeh u povijesti kluba.

– Lučko igra najbolji nogomet u proljetnom dijelu prvenstva – rekao je Kruno Jurčić, bivši trener Dinama, gledajući ih na utakmici u Zaprešiću.

I doista, Lučko je u proljetnih deset kola dvaput pobijedilo, pet su puta igrali neodlučeno i samo su dva puta poraženi, od Dinama (0:4) i Istre (0:2).

– Da smo ovako igrali od početka prvenstva, sada ne bismo bili putnici za drugu ligu – rekao je Petar Plahutar, predsjednik kluba.

U prvih sedam kola Lučko je osvojilo samo jedan bod pa je Dražena Biškupa na klupi zamijenio Željko Kopić.

– Ovi rezultati na proljeće zasluga su ovog mladog trenera. U Splitu smo mogli pobijediti i s puno većom razlikom. Naši igrači imaju deset puta manju plaću nego Hajdukovi, a naš godišnji budžet je skromnih 4,5 milijuna kuna. Vjerujem da je Hajdukov deset puta veći – istaknuo je Plahutar.

U svojoj premijernoj sezoni u Prvoj HNL nogometaši Lučkog nisu se osramotili. No plesali su samo jedno ljeto. Kako dalje?

– Vidjet ćemo kad završi prvenstvo, vidjet ćemo koliko će liga brojiti članova, tko će sve dobiti licenciju. Zasad računamo da smo drugoligaši, no tko zna kakvi se sve obrati mogu dogoditi. U ovom trenutku ne znam hoćemo li ići na brzi povratak – zaključio je Plahutar.

Ključne riječi

Komentara 1

KV
kvarner
13:03 23.04.2012.

Igrači koji su deset puta manje plaćeni posramili zvijezde eheheh,čuj njih,da zvijezde.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije