Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TKO NAKON KOSA?
Povratak na članak

Igrači Hajduka ogorčeni smjenom Kosa, novi predsjednik vatreni?!

Kos je prihvatio odgovornost, te mirno otišao, a nasljedniku poručio da mu želi puno uspjeha.

Komentari 7

PA
patriotHR
10:07 23.04.2018.

Nema što, udruga naš Hajduk i Torcida su najveći saveznici Dinama i Rijeke. Ovo što oni mogu usrati to ulazi u vječne almanahe. Prvi predsjednik Hajduka koji je uistinu stabilizirao klub i sve oko njega, koji zna što radi, a ekipa ga smjeni zbog izmišljenih razloga. Bože sačuvaj !!!

VL
WI
wice
10:13 23.04.2018.

Vjerovatno neki menađer nije nikako mogao progurati svojega "talenta"

VL
SS
sokac sa drave
11:12 23.04.2018.

Mi torcidasi necemo skolovanog,pametnog Slavonca,mi hocemo naseg krkana koji nezna nista ali je nas i on ce nauciti.Nas krkan nezna puno o balunu ali se razumije u maslinu,suhozid,makiju i poskoke.Sa ovim referencama nemu mu ravnoga u kamenitoj vukohebini,nagodinu uzimamo prvo mjesto u HNL-u.

VL
DE
derin
14:47 23.04.2018.

Sada cemo staviti nekog lokalca za predsjednika koji ce Non stop populistički vikati na HNS, vratiti ćemo Vucevica ili nekoga tko nema veze s titulom sportskog direktora, vraćamo se egzotičnim i promasenim pojačanjima, a Tudora za trenera, da igrači vec u 35. na škrge dišu. A hajduk ce plaćati lijepo torcidine divljanje s bakljama i topovskim udarima. "Hvala" vam majstori. Lijepo uvesti u taj "kodeks" da svaki navijač koji klubu nanese štetu(baklje, topovski udari...) lijepo dobije zabranu ulaska na par godina, ako vec ne želite biti licemjerni. Tesko ce vise hajduk naći ljude ala branco, gojun, ali neka manja grupica torcida nameće stav većini.

VL
DE
derin
15:03 23.04.2018.

I tko bi se sad ozbiljan javio voditi klub, da ga neka manjina sruši radi sitnice, bez ozbiljne procedure. A ta manjina košta klub stotine tisuća eura godišnje sa svojim bakljama i drugim stvarima. Pitanje je pravo zasto ta manjina vec duže vrijeme nije podnosila kosa, nama ostalom puku nije jasno.

VL
AN
aniva
09:47 24.04.2018.

Hajduk je prava slika kada ulica vodi klub. I to sve za prava navijača.....Napokon su maske pale....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.