Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVE MJERE
Povratak na članak

Igrači Dinama nisu prihvatili smanjenje plaća!

"Uprava GNK Dinamo upućuje iskrenu zahvalu zaposlenicima kluba, B momčadi i nogometnoj školi koji su u manje od 24 sata prihvatili mjeru o nužnom smanjenju plaća u periodu do 30. rujna 2020. godine", stoji u priopćenju Dinama

Komentari 10

OK
okolokere
15:21 25.03.2020.

U Republici Hrvatskoj govori se hrvatskim jezikom. U tom jeziku između "još nisu" i nisu" postoji bitna razlika" Dakle sasvim je izvjesno da će igrači GNK Dinamo prihvatiti mjere vodstva kluba! S obzirom da su mjere jučer objavljene Večernji list u kojem je moguće pisati i urednički opremati tekstove bez znanja hrvatskog jezika može pozitivnu reakciju igrača ignorirati no to mu vjerodostojnost sasvim sigurno osnažiti ne može i neće!

VL
DU
Deleted user
14:47 25.03.2020.

Šta se ima njih pitati, smanjite im plaće i gotov razgovor. Ako im se ne sviđa neka idu igrati u neki drugi klub gdje neće imati niti pola sadašnje plaće.

VL
Avatar GeorgeClooneydrugi
GeorgeClooneydrugi
17:42 25.03.2020.

Njihovi ugovori, njihova stvar

VL
HA
Hanok
14:43 25.03.2020.

Hoče ili neče, njih se ne pita

VL
Avatar marlony
marlony
15:23 25.03.2020.

Pa nogomet je najneophodniji u ovoj pandemiji i potresima ! Što bi u ovoj situaciji i općenito bez nogometaša i nogometa ? Niti nemojte pristat nogometaši i nogomet na prvom mjestu - iznad svih !

VL
BL
Blender
16:55 25.03.2020.

Nisu odbili nove mjere sto znaci da je ovaj clanak po naslovu besmislen. Mozete mozda zapoceti pisati recimo crvenkapicu 2 jer ovaj clanak je bas kao bajka, ah molim vas da se ispravim jer nije nista kao bajka koja ima neki smisao!

VL
DU
Deleted user
16:02 25.03.2020.

Tako treba, svima treba ukinuti place i doktorima i sestrama i svom osoblju i vatrogascima i svima koji svoje srce i zdravlje ne stedeci se ni sekunde daju za dobrobit zajednice.treba omogućiti svim ratnim profiterima koji su ispekli zanat za vrijeme domovinskog rata da završe posao koji tako dobro znaju raditi bilo bi poželjno da im drzava pomogne i ne stvara probleme ipak je sad zlatno vrijeme mozda nece dugo potrajati

VL
DI
Dinkićdin
17:05 25.03.2020.

Oni su sramota za grad i nisu dostojni BBB-a

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.