Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HAKAN CALHANOGLU

Igrač Turske: Nisam daleko od Modrića, zašto me nitko ne spominje? Spadam u top 5 veznjaka

Champions League - Real Madrid v FC Internazionale
Foto: Lairys Laurent/ABACA
1/3
03.03.2023.
u 14:21

U Milanu ga pola grada voli, a pola ne. Razlog je prelazak iz Milana u Inter, u kojem je i danas. Brozovićev suigrač smatra da je izrazito podcijenjen...

Hakan Calhanoglu (29) igra solidnu sezonu u dresu talijanskog Intera. Turski veznjak, za kojeg se jedno vrijeme pričalo i da bi mogao ugroziti status Marcela Brozovića kao prvotimca u momčadi, što se nije dogodilo, u 23 je ovosezonska ligaška nastupa postigao dva pogotka i dodao pet asistencija. Također se može pohvaliti golom i asistencijom protiv Barcelone u grupi u Ligi prvaka, u kojoj se Nerazzurri sada za prolazak dalje bore s Portom. 

Sada je dao intervju za Gazzettu dello Sport, u kojoj je istaknuo kako smatra da je među najboljim veznjacima svijeta. Osjeća kako je podcijenjen, točnije da treba imati mjesto u pet najkvalitetnijih igrača središnjice terena u Europi. Calhanoglu u Italiji igra od 2021., kada je iz Bayer Leverkusena prvo stigao u Milan, da bi sezonu kasnije prešao u omražene rivale s Giuseppe Meazze. 

- Za pola grada sam heroj, a druga polovina me mrzi. U istom danu čujem pjesmu Interovih navijača i uvrede Milanovih. To je nogomet. Naviknut sam na to - kaže.

Nije mu jasno zašto ga se ne svrstava u društvo Luke Modrića, Kevina de Bruynea, Casemira i Pedrija.  

- Mislim da sam podcijenjen. Osjećam se tako. Nisam daleko od navedenih igrača. Mislim da sam u top 5 u Europi na svojoj poziciji. Govorim to s poniznošću. Mislim da igrači iz Premier lige imaju veću vidljivost u svijetu nogometa. Meni je bitno da napredujem. Ovo mi je najbolja sezona u životu - zaključio je. 

Inter se po svemu sudeći neće boriti za naslov prvaka u talijanskoj ligi. Naime, vodeći Napoli otišao je na 65 bodova, 18 više od drugoplasiranog Brozovićevog kluba i pitanje titule praktički je već u ožujku riješeno. 

Komentara 2

T2
Tomo_20
08:35 04.03.2023.

Jako si daleko mali jako

JF
Jure_Francetić
22:58 05.03.2023.

Kažu ljudi : hvalite me usta moja mala 😁

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije