Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hit na Youtubeu

Igrač Norwicha se osramotio, je li ovo najgori 'slobodnjak' ikad?

Norwich
Screenshot
07.12.2014.
u 21:00

On je odlučio izvesti slobodan udarac u izglednoj prilici, ali se osramotio. Okliznuo se u ključnom trenutku i loptu poslao daleko, daleko od gola...

Norwich je jučer u gostima pobijedio Wigan sa 1:0, a jedini pogodak na utakmici postigao je Jonathan Howson. I dok će njega navijači slaviti, njegova kolegu Kylea Laffertyja neko će vrijeme ismijavati na društvenim mrežama.

On je odlučio izvesti slobodan udarac u izglednoj prilici, ali se osramotio. Okliznuo se u ključnom trenutku i loptu poslao daleko, daleko od gola...

Komentara 1

BE
berija
02:35 08.12.2014.

To je strašno, ismijavat će ga na društvenim mrežama tipvi koji za godinu dana ne zarade nhegovu tjednu plaću.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije