Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROPUŠTA DINAMO

Igrač Ludogoreca pozitivan na doping: 'Krivo su ga liječili!'

Ludogorec
Pixsell
26.09.2013.
u 14:10

Minev je zasad suspendiran na 30 dana, a prijeti mu tri do šest mjeseci neigranja

Igrač Ludogoreca Jordan Minev pao je na dopinškom testu. Uzorak je dao nakon kvalifikacijske utakmice za SP između Bugarske i Malte u La Valletti 10. rujna. Iako tada nije zaigrao zbog ozljede, nije rijetkost da se svi igrači podvrgnu testiranju. 

Iz bugarskog saveza poručili su kako su nedozvoljene tvari u njegovu A uzorku pronađene jer je nepravilno liječen te da će liječničko osoblje reprezentacije eventualno biti sankcionirano ako se utvrdi krivnja. 

Fifa ga je zasad suspendirala na 30 dana što znači da neće biti u kadru za utakmice Bugarske protiv Armenije i Češke, no ni protiv Dinama u Sofini sljedeći četvrtak u Sofiji.
Čeka ga kazna od tri do šest mjeseci neigranja ako mu i B uzorak bude pozitivan. Minev je 32-godišnji branič, a dosad je za reprezentaciju nastupio tek 13 puta. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije