Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prometna nesreća

Nogometaš Lokomotive pod utjecajem alkohola zabio se u stup, teško je ozlijeđen

Dejan Čabraja
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
14.02.2016.
u 12:03

Kako se utvrdilo očevidom, Čabraja je prebrzo ušao u raskrižje te je skrečući ulijevo izgubio nadzor nad vozilom.

Dejan Čabraja (22), nogometaš NK Lokomotive koji je na posudbi u Interu, teško je ozlijeđen nakon što je izgubio nadzor nad svojim audijem A5 i zabio se u stup javne rasvjete na Trešnjevci jučer u 5.20 sati ujutro. Kako doznajemo, Čabraja je vozio pod utjecajem alkohola. 

Nakon nesreće, policija je utvrdila da je imao 0.81 promila alkohola u krvi. Do nesreće je došlo na raskrižju Ozaljske, Krapinske i Trakošćanske ulice. Kako se utvrdilo očevidom, Čabraja je prebrzo ušao u raskrižje te je skrećući ulijevo izgubio nadzor nad vozilom. Potom je sletio automobilom preko rubnog kamena i zabio se u stup. S nogometašem u audiju bila su još dvojica putnika, K. S. (28) i G. M. (29) koji su lakše ozlijeđeni. Liječnička pomoć pružena im je u KB Sestre milosrdnice.

>>Mladić poginuo u padu s motocikla

Komentara 19

SO
sonce
12:10 14.02.2016.

Nije kriv alkohol nego brzina, 0,81 nije nikakva kolićina alkohola, ljudi voze sa većom dozom pa nse ne zaleti. To bi trebao znati jedan novinar bar su novinari poznati po uživanju alkohola.

KU
kupatilo
12:14 14.02.2016.

novinari nisu ni sposobni vozit jer su komirani od alkohola

Avatar verum
verum
13:03 14.02.2016.

opaliti mu masnu kaznu i vozacku uzeti na barem godinu dana pa ce se opametiti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije