Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MILIĆA NE IDE

Igrač Dinama zbog nediscipline izbačen iz reprezentacije

Stefan Milić
Sanjin Strukic/Pixsell
05.10.2021.
u 10:49

Kapetan mlade crnogorske reprezentacije Stefan Milić oglušio se o dogovoreni način priključenja momčadi te se nije primjereno ponio kada je stigao u hotel. Napominje se i da branič Dinama posljednjih dana nije imao najbolju komunikaciju sa suigračima i stručnim stožerom.

Branič Dinama Stefan Milić (21) izbačen je iz U-21 reprezentacije Crne Gore zbog čega će propustiti utakmice protiv Švedske i Irske u kvalifikacijama za Euro.

Arena navodi da se kapetan mlade crnogorske reprezentacije oglušio o dogovoreni način priključenja momčadi te se nije primjereno ponio kada je stigao u hotel. Napominje se i da branič Dinama posljednjih dana nije imao najbolju komunikaciju sa suigračima i stručnim stožerom.

Za Milića su mnogi govorili da je jako talentiran, no nije se uspio nametnuti u Dinamu. Povremeno zaigra za drugu momčad, dok je za prvu upisao tek tri nastupa, s tim da ove sezone još nije igrao za seniore.

>> Pogledajte konferenciju za medije Ivana Bebeka

Ključne riječi

Komentara 1

SH
shuljic50
12:19 05.10.2021.

SUPER

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije