Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MORAO NA HITNU

Igrač Dinama doživio prometnu nesreću, vraćao se s proslave

Zagreb: Murali i grafiti Bad Blue Boysa posvećeni Dinamu
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/4
26.06.2020.
u 17:32

Točno je da je Milić potpisao za Dinamo. Potpisao je ugovor na pet godina, ali ostaje kod nas na posudbi do ljeta", rekao je sportski direktor Budućnosti Zvezdan Milošević u siječnju

Stefan Milić, kapetan crnogorske Budućnosti gdje igra na posudbi iz Dinama, imao je noćas prometnu nesreću u Podgorici dok se vraćao s proslave naslova, koji je njegov klub osvojio nekoliko sati ranije.

Milić je, kako saznaju crnogorske Vijesti, primljen na hitni odjel Kliničkog centra Crne Gore, gdje su mu konstatirane lakše ozljede.

On je nakon detaljnih pregleda otpušten iz Kliničkog centra.

Spain's Dani Olmo (r) and Montenegro's Stefan Milic during European Under-21 Championship 2021 qualifying round match. September 10,2019.(Foto: nordphoto / Alterphoto /Acero) *** Local Caption *** /PIXSELL
Foto: Ilustracija//nph/NordPhoto/PIXSELLNordPhoto/PIXSELL

Milić je u siječnju dogovorio transfer u zagrebački Dinamo, a u Maksimir stiže iduće sezone kada mu istekne posudba

-  Točno je da je Milić potpisao za Dinamo. Potpisao je ugovor na pet godina, ali ostaje kod nas na posudbi do ljeta", rekao je sportski direktor Budućnosti Zvezdan Milošević u siječnju. 

Budućnost je sinoć osvojila četvrti naslov prvaka Crne Gore.

>>> Pogledajte kako su se u Zadru zabavljali Ćorić i Ivanišević

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije