Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SMS NATJEČAJ

Igor Vori uručio Adidasov sat maloj Silviji

13.02.2009.
u 08:30

– Nisam spavala cijelu noć, nisam oka sklopila i jako sam uzbuđena što ću upoznati Igora Vorija! Velik dio mog razreda bi htio biti na mome mjestu, a mnogi su i ljubomorni na mene. Ne znam hoću li mu od silne treme uopće moći što reći – govorila je uzbuđena Silvija Dumić prije nego što je od Vorija dobila adidasov sat kao pobjednica Večernjakova SMS natječaja “Zašto volim naše rukometaše”.

Silviji je sat uručio Igor Vori. Nagradu je zaslužila zahvaljujući pjesmi napisanoj u čak osam poruka o tome zašto voli naše rukometaše i zašto su baš oni najbolji.

– Pjesmu sam napisala za vrijeme finalne utakmice, kada je bila stanka. Inače, pišem pjesme kad god imam vremena, a tada sam baš imala inspiraciju – povjerila nam je dobitnica, koja je došla u pratnji isto tako uzbuđenog tate i strica.

Sat joj je uručen zajedno s Večernjakovim navijačkim paketom nakon konferencije za novinare RK Croatije osiguranja. Dvanaestogodišnja Silvija bila je i na samoj konferenciji, a to joj je bila velika novost. Prije nego što je imala čast susresti se s našim reprezentativcem, trema i uzbuđenje zbog upoznavanja svog omiljenog igrača bilo je sveprisutno.

Pri uručenju, Vori joj je čestitao na osvajanju nagrade, a Silvija ga je zatražila i autogram koji će joj, uz adidasov sat i dvije Vorijeve puse, biti uspomena do kraja života.

– Vori mi je omiljeni igrač i sve to što ste mi pripremili bilo je predivno. Kada je u novinama objavljeno da sam osvojila sat, svi susjedi kupili su novine, a moja prijateljica je svima u školi ispričala da ću upoznati Igora Vorija – istaknula je Silvija, koja se i sama bavi sportom.

– Pohađam tečaj društvenih plesova, a rekreativno se bavim i plivanjem. Želja mi je početi trenirati rukomet, ali to se još moram dogovoriti s tatom – dodala je dobitnica nagrade.

No, iako je sat muški, izgleda da ga neće smjeti nositi ni tata, a ni stariji brat.

– Sat je samo moj i spremit ću ga. Nitko ga neće nositi, to je vječna uspomena – rekla je sretna Silvija i potom požurila u školu na kontrolni ispit.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije