Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER HAJDUKA
Povratak na članak

Igor Tudor: Ovo je bila bolesna utakmica

- Prva utakmica nakon dva mjeseca, puno je igrača to osjećala. Kada nema publike to je bolesna utakmica.

Komentari 5

DU
Deleted user
06:54 06.06.2020.

Samo Varduk iz Splita.

VL
DU
Deleted user
23:14 05.06.2020.

Tudore bolje šuti.........

VL
Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
09:47 06.06.2020.

sramota

VL
DH
dalibor.hren
06:43 06.06.2020.

A ja mislio da je bolesna zbog suđenja!?

VL
ST
sttipe
23:18 05.06.2020.

Netko je garant uzeo lipu lovu od menađera da spasi karijere 5-6 poluigrača. Koje se godinama forsira. 10ti gol poštom iz Vinkovaca... Triba stavit Matijaša.. Tudor ne vidi da Blagaić ne može dobit balun u autobusu, da Hamza igra između 2 stopera i da je posla 9 krivo dodanih i prisičenih baluna, zaredom, da imamo u svakom trenu 5 igrača u obrani iza 2 njihova napadača, valjda "Mesija", kad ih tako čuva, i da tih 5 šalje duge balune na 3-4 u autobusu...Ili igra rukometno prebrojavanje do prisičenog baluna.. Neznaju se otkrit, niti pokrit protivnika, spori su da ja kune ne bi stavija na njih protiv bilo kojeg drugoligaša.. A tako spori imaju duplo više krivih dodavanja od davljenika!!! Očekujem bar 3 od 4 debakla, protiv konkurenata.. Još su mulci bili i najbolji, osim Blagajića, kojeg je Tudor uvalija u gustu sredinu, umisto da je Hamza tamo igra, ili bilo ko sposoban brže i točnije igrat, i gurat se s njihovim veznjacima. Blagajić je sitan, kad je uša Jradi, vidilo se da prolazi, i nosi na kostima suparničkog igrača..Dakle bolji za autobus.. Kreković je ozlijeđen kad se Edoku daje šansa? Dolček još i solidan, Jura se probudija iza 70te minute... Cale opet malo tu, malo ga nema.Malo više...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.