Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UPRAVA NEZADOVOLJNA

Tudor nije smijenjan samo zbog rezultata: 'Nisu nam se svidjeli njegovi komentari'

Igor Tudor
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
10.03.2016.
u 12:55

'Nije uspio proći skupinu Europske lige u kojoj je bio iza Krasnodara i dortmundske Borussije, bio je samo ispred Qabale.'

Igor Tudor dobio je otkaz i više nije trener grčkog PAOK-a. Smjenjivanje hrvatskog trenera i nije iznenađenje, iako je solidno krenuo, u posljednje vrijeme rezultati PAOK-a vrlo su loši. U grčkom prvenstvu PAOK je četvrti na ljestvici.

Olympiakos je već osigurao naslov prvaka, no i za AEK-om i Panathinaikosom mnogo zaostaje. Nije uspio proći skupinu Europske lige u kojoj je bio iza Krasnodara i dortmundske Borussije, bio je samo ispred Qabale.

- Raskinuli smo ugovor s trenerom zbog neodgovarajućih rezultata i neadekvatnih komentara o momčadi - stoji u priopćenju PAOK-a.

Čašu je očito prelio poraz od Panthrakikosa, pretposljednje momčadi grčke lige.

>>Igor Tudor više nije trener PAOK-a, smijenjen je nakon niza loših rezultata

Komentara 9

Avatar Herceg-Bosna-Mostar
Herceg-Bosna-Mostar
14:17 10.03.2016.

hajde ti ćaća dođi u dugopolje i zadar da se izbrusiš pa onda uzmi jači klub

Avatar feudalac
feudalac
14:13 10.03.2016.

Junaci daj pročitaj bolje ; "- Raskinuli smo ugovor s trenerom zbog neodgovarajućih rezultata i neadekvatnih komentara o momčadi - stoji u priopćenju PAOK-a. Čašu je očito prelio poraz od Panthrakikosa, pretposljednje momčadi grčke lige."

PE
perfa57
14:53 10.03.2016.

Narodna poslovica kaže: Ne pljuj u zdjelu iz koje jedeš! Tudor je pljuvao po Grčkom i Hrvatskom nogometu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije