Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Protivnik mu Bielsa

Igor Tudor kandidat za trenera Athletica!

Split: U 1. kolu HT Prve HNL sastali se Hajduk i Istra
Milan Sabic/PIXSELL
23.06.2022.
u 22:05

Dva izgledna kandidata za predsjednika su Jon Uriarte i Iñaki Arechabaleta, a španjolski mediji javljaju kako su obojica već izabrala trenere koje će imenovati na dužnost osvoje li većinsko povjerenje birača.

Više od četrdeset tisuća navijača Athletic Bilbaa u petak će izaći na izbore kako bi klub dobio novog predsjednika, a rezultat izbora direktno će odlučiti i o tome koji će trener povesti Baske u novu sezonu.

Dva izgledna kandidata za predsjednika su Jon Uriarte i Iñaki Arechabaleta, a španjolski mediji javljaju kako su obojica već izabrala trenere koje će imenovati na dužnost osvoje li većinsko povjerenje birača. Glavni kandidat Arechabalete legendarni je Marcelo Bielsa, a Uriartea naš Igor Tudor!

Hrvatski stručnjak bi nakon sjajne sezone u kojoj je s Veronom zauzeo deveto mjesto Serie A mogao prijeći u drugu ligu petice, dok bi se Bielsa mogao vratiti u poznato okruženje. Athletic je pod Bielsom 2012. godine odigrao jednu od najpamtljivijih sezona u dugoj povijesti kluba. Iako je u prvenstvu završio deseti, dosegnuo je finale Cope del Rey i Europa lige. Inače, španjolski prvoligaš i baskijski ponos Athletic Bilbao uz Real i Barcelonu jedan je od samo tri kluba koji nikad nije ispadao iz najvišeg ranga.

>> Pogledajte i video: Razgovor s bivšim hrvatskim nogometašem Marijom Cvitanovićem

Komentara 1

CA
cabrija
23:06 23.06.2022.

Nije točna ova informacija,Čačić je glavni kandidat,jedini problem je što Dinamo traži 15 miliona eura odštete,ali su Španjolci rekli da to i nije neki problem,Čačić je mlad i perspektivan trener i klub će zaraditi kada budu prodavali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije