Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne želi ga

Hrvatski trener potjerao svjetsku zvijezdu iz momčadi!

'Real Madrid\'s Luka Modric (L) challenges Galatasaray\'s Wesley Sneijder during their Champions League Group B soccer match at Turk Telekom Arena in Istanbul September 17, 2013.  REUTERS/Murad Sezer
Foto: 'MURAD SEZER'
14.06.2017.
u 12:28

Igrač koji je u klub došao 2013. godine za 7.5 milijuna eura ne uklapa se u njegovu viziju

Igor Tudor, trener turskog velikana Galatasaraya, slaže igračku križaljku za sljedeću sezonu. Hrvatski stručnjak dobio je slobodne ruke od uprave i može prodati koga god želi, a on je odlučio iz kluba potjerati nizozemsku legendu Wesleya Sneijdera.

Igrač koji je u klub došao 2013. godine za 7.5 milijuna eura ne uklapa se u njegovu viziju, a i prilično je prgav pa se često sukobljava s trenerima. Kako javljaju turski mediji, Tudor je na sastanku to priopćio čelnicima kluba.

"U moju viziju nogometa ne uklapa se klasična desetka. Sneijder nije fizički na željenoj razini i kao takav mi ne treba u momčadi. On je dobar igrač, ali moramo napraviti izbor i zato mora otići", poručio je Tudor.

Podsjetimo, hrvatski stručnjak početkom ove godine sjeo je na klupu Galatasaraya, a dobio je zadatak da se uključi u borbu za naslov. To mu nije uspjelo pa je završio na četvrtoj poziciji, ali dobio je još jednu priliku da se dokaže.

Komentara 4

PI
pinkec
03:47 15.06.2017.

Autor HRVOJE DELAČ, skreće pažnju sa ovakvim bombastičnim naslovima i popravlja svoju 'populrnost', koja je blizu nule (0)!

Avatar Pravi Hrvat Extra Klase
Pravi Hrvat Extra Klase
12:39 14.06.2017.

Niš strašno jer vjerovatno Igor od igrača nije primio domoljubne provizije pa mu neda ni milimetra prilike da zaigra. Tudor je pravi hrvat i sigurno zna maznuti lovu ili prevariti ljude na pravi domoljuban način.

DH
dalibor.hren
13:09 14.06.2017.

Ovo je Tudorov labuđi pjev!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije