Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZADOVOLJAN

Igor Štimac više nije trener Zadra, smatra da klub nema budućnost

Igor Štimac
Jurica Galoić/PIXSELL
16.07.2015.
u 12:22

Medijima je objasnio da klub nema podršku grada Zadra, ostao je bez 19 igrača, te nema infrastrukturu za povratak u Prvu ligu.

Igor Štimac pokušao je ovog ljeta preuzeti iranski Esteghlal, ali mu je taj angažman propao pa se činilo da će nastaviti posao u Zadru. No ništa ni od toga, napustio je novopečenog drugoligaša.

Dogodilo se to samo dan nakon što je obavio prozivku pred početak priprema za novu sezonu, zato je pomalo sve skupa iznenađujuće. Ali možda jučer nije znao što zna danas.

Medijima je objasnio da klub nema podršku grada Zadra, ostao je bez 19 igrača, te nema infrastrukturu za povratak u Prvu ligu. Shvatio je zbog toga da nema budućnosti za njega ukoliko ostane na klupi i rađe će se potruditi pronaći novi trenerski izazov.

>> Štimac: Prvenstvo je neregularno, a treba istražiti i HNS

Komentara 4

L0
luena 01
12:33 16.07.2015.

Potrudit ce se naci novi trenerski izazov! gdje?

Avatar germanikus
germanikus
15:52 16.07.2015.

Štimac stari prevarant dao je ostavku pošto ima ponudu da trenira slovenske skijaše!Hihihihihih.istini za volju on nema blage veze o skijanju ...ali bogme ni Slovenci!

DO
DonkeyHot
12:55 16.07.2015.

Mislim da u Nepalu fali nekoliko trenera

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije