Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI IZBORNIK

Igor Štimac s krunicom u rukama izazvao 'lom' u Indiji, pune su ga tamošnje novine

Igor Štimac
Twitter
05.07.2023.
u 13:42

Štimac je postao jedan od heroja reprezentacije Indije čiju reprezentaciju vodi od 2019. godine. Navijači ga hvale na društvenim mrežama, a indijske novine pišu o bivšem izborniku Hrvatske.

Nogometna reprezentacija Indije, koju vodi hrvatski stručnjak Igor Štimac, osvojila je 14. izdanje prvenstva Južne Azije. U finalnom susretu igranom u Bangaloreu pred 26.300 gledatelja, Indija je nakon izvođenja jedanaesteraca pobijedila Kuvajt s 5:4 nakon što je susret završio rezultatom 1:1.

Bila je to deveta titula za indijsku reprezentaciju u tom natjecanju i druga otkako je Štimac izbornik. Prvi naslov osvojio je prije dvije godine. Maldivi su slavili dva puta, a Afganistan, Bangladeš i Šri Lanka po jednom.

Štimac je tako postao jedan od heroja reprezentacije Indije čiju reprezentaciju vodi od 2019. godine. Navijači ga hvale na društvenim mrežama, a indijske novine pišu o bivšem izborniku Hrvatske.

A Štimac se oglasio na društvenim mrežama i zahvalio navijačima na podršci. Hrvatski izbornik svoje uspjehe proslavlja s krunicom u rukama. Inače, u Indiji je oko 20 milijuna katolika, što je 1.55 posto populacije druge najmnogoljudnije države svijeta.

Komentara 8

Avatar Cro-Wolf
Cro-Wolf
14:56 05.07.2023.

Indija nije više druga "mnogoljudnija" zemlja već je prije par mjeseci prestigla PRC tj Kinu.

AU
Aurelije.
13:53 05.07.2023.

Blagoslovljen budi Igore.Prosvjetljavsš se.

DU
Deleted user
15:02 05.07.2023.

Kakva reklama za NATO - zemlju. Čestitke Igoru!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije