Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JUŽNOAZIJSKO PRVENSTVO

Igor Štimac osvojio prvu titulu kao izbornik Indije: U finalu Nepal nije imao šanse

(SP)QATAR-DOHA-FOOTBALL-FIFA AFC-JOINT QUALIFICATION
yangyuanyong
16.10.2021.
u 19:29

Prošlu utakmicu Štimac je isključen prije kraja i morao je propustiti ovo finale.

Indija je u finalu Južnoazijskog prvenstva pobijedila Nepal 3:0 i osvojila prestižnu titulu, prvu za Igora Štimca na klupi druge najmnogoljudnije nacije svijeta.

Susret se igrao na Maldivima, kojeg je u skupini Indija uspjela svladati i tako se kao apsolutni favorit plasirati u finale natjecanja koje je do tog trenutka osvojila sedam puta.

Pogotke za Indiju zabili su u 49. minuti Sunil Chhetri, samo minutu kasnije Suresh Wangjam povisio je na 2:0 i konačnih 3:0 postavio je Sahal Abdul Samad u prvoj minuti sudačke nadoknade.

Inače, prošlu utakmicu Štimac je isključen prije kraja i morao je propustiti ovo finale.

Komentara 1

DV
dvojnica
09:31 17.10.2021.

Nusam znao da mu tako dobro ide.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije