Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OŠTAR KOMENTAR
Povratak na članak

Igor Štimac: Na provizije menadžerima potrošen je 21 milijun kuna

"I nema veze što su tako odabrani Kos i Branko pored živih i zdravih članova NO rasuli po raznim računima 21 milijun kuna (samo provizije menadžerima) - pa nije NH kriv što NO nije reagirao sukladno svojim ovlastima i spriječio na vrijeme tu gadost?!"

Komentari 9

Avatar Mirko224
Mirko224
20:03 07.11.2018.

Sve točno.

VL
AB
abendblatt
20:18 07.11.2018.

Dali je netko provjerio te isplate „provizije“? Ovo mi vise mirise na kradju i pronevjere.

VL
MA
Marsijanac
22:00 07.11.2018.

Bravo gospodine Stimac...." Budući da smo stalno zaprimali ogromne kazne iz UEFA-e i HNS-a zbog navijačkih izgreda, odlučio sam to iskoristiti u pregovorima s Pavom. Nisam želio, a ni po propisima smio uvlačiti klub u prijedlog koji sam imao, a to je: “Ja ću osobnim sredstvima financirati dva navijačka autobusa za Zürich, on se mora pobrinuti da se ti autobusi vrate bez oštećenja i utakmica mora proći bez izgreda Torcide, odnosno bez kazne za klub.” Ukoliko se to ostvari, razmotrit ćemo realizaciju zahtjeva njegove udruge navijača oko daljnje suradnje (ulaznice za svaku utakmicu po povlaštenoj cijeni, sufinanciranje knjige, monografije o Torcidi itd...). - Rezultat dogovora bila su dva devastirana autobusa u povratku i oko 50.000 švicarskih franaka kazne zbog navijačkih nereda. Tu su naši pregovori o suradnji završili No, konstantne prijetnje s njihove strane, a moje neprihvaćanje reketa, rezultiralo je sve žešćim, neargumentiranim napadima na mene osobno, moju obitelj i tadašnju upravu. Grafiti po cijelom gradu, tipa “Štimac lopov”, “Srbin” i slično, zatim optužbe za malverzacije u transferima Srne i PletikosTako su me lažno prozvali da sam u klubu “Ludnica” pretukao torcidaša Bokija, a polio sam ga čašom vode nakon provokacije. Bio je u društvu dva prijatelja i oni znaju pravu istinu. Tada su ga navodno istukli redari nakon izbacivanja iz kluba."

VL
Avatar Mi sami
Mi sami
21:33 07.11.2018.

Krivi mamic, lucky luke, bandic, asterix, ngs, suker, janica, braca dalton...

VL
AN
ante565
23:59 07.11.2018.

Igore puno si priča nisi ništa reka nemoj ti pričati o potrošenom novcu znaš ti dobro kako to ide

VL
OV
Ovozemaljski
06:53 08.11.2018.

Sve bi to Igore bilo dobro da se ti nisi prodao za mjesto.izbornika, nakon toga glupo je više nešto govoriti,.se slažeš?

VL
GV
golub Vaso
07:57 08.11.2018.

štico više voli kad 80% on strpa u džep kao kod transfera srne i Pletikose

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.