Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Doznaje Goal

Igor Štimac kandidat za izbornika BiH!

Igor Štimac
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
25.11.2014.
u 15:18

Nekadašnji trener Hajduka, kandidat za predsjednika HNS-a, te izbornik Hrvatske, u kojoj je dobio otkaz, navodno je poslao svoju kandidaturu u N/FSBiH

Nakon što je iz utrke za selektora nogometne reprezentacije BiH otpao Robert Prosinečki, kojem su draži azerbajdžanski milijuni od pokušaja da izbori Euro sa selekcijom BiH, kao jedan od mogućih kandidata za nasljednika Safeta Sušića pojavio se, doznaje Goal.com i nekadašnji trener kockastih Igor Štimac.

Nekadašnji trener Hajduka, kandidat za predsjednika HNS-a te izbornik Hrvatske, u kojoj je dobio otkaz, navodno je poslao svoju kandidaturu u N/FSBiH, koja je pak tek jedna u nizu. Naime, veliki broj kako stranih, tako i domaćih stručnjaka iz BiH i regije, izrazila su želju da vode selekciju BiH, a koliko je to primamljiv posao, najbolje ilustrira podatak da je čak njih 13 poslalo svoje životopise.

Cijeli članak pročitajte OVDJE!

>>Prosinečki spasitelj Azerbajdžana, protiv Hrvatske igra u rujnu

Komentara 11

DI
dinamojavolim1
16:36 25.11.2014.

kaj ne bi prvo trebo pokusat preuzet vlast u bosanskom nogometnom savezu pa onda postat trener njihove repke??:)

Avatar TvojUjko
TvojUjko
15:48 25.11.2014.

Lijepo se piše repki BiH ako on dođe.

Avatar Vrijeme
Vrijeme
16:30 25.11.2014.

Moze ih voditi u Medjugorije na duhovne seanse,...a mozda i na prijem kod Bozanica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije