Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRIBINE VIKALE VUKOVIMA

"Idite kući kuhati ženama!"

Marko Tomas
Antonio Bronić/Pixsell
10.12.2009.
u 21:26

Za uspjeh Cibone protiv Barcelona izostala je podrška tribina s kojim se u jednom trenutku začuo povik "Ostavite se lopte i odite kući kuhati ženama!".

Nije bilo previše tuge, ali niti slavlja ispred svlačionica Cibone i Barcelone nakon slavlja španjolske momčadi u Draženovom domu (80:66).

Prevladala je realnost u kojoj je Barcelona puno kvalitetnija momčad, koja je ozbiljno shvatila posao u Zagrebu i došla do očekivane pobjede.

- Odigrali smo borbeno i pokušali se suprostaviti tako jakom protivniku, ali nije išlo - rezimirali su u isti glas i Jamont Gordon i Marko Tomas.

- Zadovoljan sam što smo pokazali da u nekim trenucima i segmentima igre možemo parirati Barcelona, koja je, uz Real Madrid i Panathinaikos, zasigurno najkvalitetnija europska momčad - rekao je Marin Rozić dodavši:

- Za nešto više je ipak trebalo pogoditi puno više - dodao je kapetan vukova osvršćući se tako i na kombinirani šut sebe i Marka Tomasa od 2/16 iz igre.

- Znao sam da će koncentrirati većinu obrambenih rješenja na meni. Nisu me toliko uspjeli zaustaviti individualno koliko momčadskom obranom - objasnio je Tomas, kojeg je Grimau "pratio i na WC".

- Pokušao sam dati impuls svojoj momčadi i zadovoljan sam, kako vlastitom, tako i momčadskom igrom. Ponajviše jer smo pokazali da se s pravom nadamo plasmanu u Top 16 - rekao je optimistični Gordon pred susret s Fenerbahčeom sljedeće srijede.

Za taj uspjeh potrebna je i veća podrška gledatelja, koja je usprkos ispunjenom Draženovom domu, u najvećoj mjeri - izostala. U jednom trenutku smijeh na jednoj od tribina izazvao je povik "Ostavite se lopte i odite kući kuhati ženama!".

Tek u nekoliko navrata tribine su pokušale sa "Heja, heja cibosi", dok je najveći pljesak dobio Gordon, kada je u završnici prvog dijela zakucao preko gostujućeg centra Ndonga.

U Barceloninom taboru nisu skrivali zadovoljstvo pobjedom, kao što nije nedostajalo i pohvala za Ciboninu igru.
- Morali smo odigrati na najvišoj razini kako bi slavili u Zagrebu, gdje je Cibona uvijek jaka - rekao je Navarro dodavši:
- Uspjeli smo ostati neporaženi u Euroligi što je vrlo važno, ali je bilo puno teže nego što to rezultat pokazuje.
Slovenski centar Erazem Lorbek također je pohvalio Cibonu:
- Vidjeli smo jako dobru Cibonu, koja se odlično borila. Međutim, pogodili smo dosta dalekometnih šuteva i pokazali da imamo odličnu momčad koju je teško čuvati kada je raspoložena.

Komentara 2

DU
Deleted user
22:51 10.12.2009.

A da nije mozda iz tribina neko viknul \"odite DOMA ...\" jer u Zagrebu zagrepcani vele iskljucivo DOMA a ne i nikako KUCI (srpski, bosanski).

MR
mrvecdam
23:38 10.12.2009.

necemo Aleksu Marica,jer je iz Knina..a Aleksa uvalio 34 Efesu.uzecemo Boisu.ludi ljudi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije