Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KORONA PRAVILA
Povratak na članak

Idete na utakmicu? Evo što morate znati o uvjetima...

HNS je poručio da gledatelji sjede na mjestima koja su im dodijeljena, čime se osigurava fizička udaljenost između svih sjedala za koja su ulaznice izdane

Komentari 1

WE
weAreCro
22:45 10.10.2020.

Evo gledam tekmu Španjolska - Švicarska. Ako ste pratili prije tri dana smo mi igrali sa Švicarcima za koje nije igrao njihov ponajbolji igrač Shaqiri, razlog... bio je pozitivan na gripu. Dan poslije utakmice se opet testirao i nije bio pozitivan tako da je danas bio u početnom sastavu sa Španjolcima. Tko želi shvatit shvatit će, tko ne želi slobodno pelenu na njusku i nek ide na balkon aplaudirat stožeru.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.