Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U NEDJELJU ŠPANJOLSKA

Idemo kao 'fajteri' po medalju za navijače

Zlatko Horvat
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
24.01.2014.
u 23:08

- Koliko nas je puta Čupić doveo do lijepih trenutaka. Nemamo mu što zamjeriti. Tako je ispalo da sam ja u tom trenutku dobio udarac pa nisam mogao igrati. Jeste da je to prelomilo, ali ne znam što bih rekao - rekao je Horvat.

Hrvatska rukometna reprezentacija imala je veliku priliku da preko Danske dođe do finala Europskog prvenstva, ali na kraju su razloga za slavlje imali domaćini koji su pobijedili 29:27. Naši igrači i izbornik nisu mogli sakriti razočarenje porazom.

- Nemam dečkima što zamjeriti. Imali smo priliku prelomiti utakmicu u nastavku, ali vratili smo Dance u život. Ne mogu vjerovati što nismo pogodili. Nakon toga smo i par lopti brzopleto bacili - započeo je izbornik Slavko Goluža za HRT pa dodao:

- Nismo mogli protiv ove Danske i publike koja im je davala vjetar u leđa. Izgleda da nam je bronca suđena. Trebamo se sad što prije podići i uzeti tu medalju.

- Toliko smo htjeli tu medalju, ali sad idemo po broncu - rekao je Goluža pa zaključio:

- Veliko hvala navijačima, svima koji su uz nas i zato idemo kao 'fajteri' po tu medalju u nedjelju za njih.

Zlatko Horvat bio je najbolji pojedinac Hrvatske sa šest golova.

- Koliko nas je puta Čupić doveo do lijepih trenutaka. Nemamo mu što zamjeriti. Tako je ispalo da sam ja u tom trenutku dobio udarac pa nisam mogao igrati. Jeste da je to prelomilo, ali ne znam što bih rekao - rekao je Horvat te dodao:

- Danci su danas bili sretniji i pred ovakvom publikom imali su vjetar u leđa.

- Neću ništa protiv sudaca. Bilo je par situacija gdje su sudili za Dansku u završnici, ali što je tu je - zaključio je Horvat.

>> Hrvatska propustila veliku priliku! Danska otišla u finale

Komentara 1

ZO
zoca
11:16 25.01.2014.

Lako je biti junak poslije bitke Goluza koji fajteri majke ti kad ste pokazali nebrojeno puta da vam se nudi pobjeda a vi ne znate to iskoristiti i sad cete kao fajteri pobijediti Spanjolsku ma daj molim te ,mislim daa ovog puta nema sanse jer su spanci objektivno bolja momcad od nase indisponirane grupe.. imamo vrhunske igrace i ubijedjen sam da ih vodi neko drugi da bi funkcionirali bolje i imali to zlato ali dokle god vi ubijedjujete narod da smo mi mala zemlja i da je veliki uspjeh biti medju prvih 4-5 nema od njih pobjednika.. Nesto fali ocigledno kad oscilacije su ogromne u igru od jako dobre igre do totalnog kolapsa kroz cijelo prvenstvo i neobjasnjivi potezi Goluze koji nije koristio prilicno siroku klupu Hrvatske i pogresne izmjene i kao i odluka da iskusnog Laca ostavi kod kuce su glavni razlog sto danas ne igramo za zlato..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije