Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sankt Moritz

Ida Štimac bez nastupa u slalomu

ida štimac
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
1/3
17.02.2017.
u 15:38

Odustala već u prvoj vožnji kvalifikacijskog natjecanja.

Hrvatska 16-godišnja hrvatska skijašica Ida Štimac nije se uspjela kvalificirati za subotnju utrku slaloma na Svjetskom prvenstvu u švicarskom Sankt Moritzu, jer je odustala već u prvoj vožnji kvalifikacijskog natjecanja.

Tako će hrvatsku na subotnjem slalomu predstavljati 20-godišnja Andrea Komšić i 19-godišnja Leona Popović.

Start prve vožnje je u 9.45 sati, a druga je na rasporedu od 13 sati.

>>Hirscher zlatni u veleslalomu, Zubčić na 19. mjestu

Komentara 1

Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
16:39 17.02.2017.

Šteta da naša balkanska domoljubna skijaška nada Ida Štimac nije prošla kvalifikacije jer uz pomoč domoljubnog dišpeta i pomoči Gospe ona bi sigurno osvojila medalju ili najavila da izlazi sa takmičenja i poručila da ne priznaje Svjetsku skijašku federaciju i njihove suce.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije